Image default
Tehnika

Varovalna višinska oprema

Varovalna višinska oprema

Ustrezna varovalna višinska oprema (VVO) podjetjem, ki izvajajo dela na višini, pomaga na dveh ravneh. Prvič, zagotavlja, da so delavci med delom zaščiteni. Drugič, podjetju omogoča izvajanje delovnih aktivnosti v skladu s predpisi in jih ščiti v primeru delovnih nesreč. V našem podjetju ponujamo kakovostno višinsko varovalno opremo priznanega portugalskega proizvajalca FALL SAFE®. Hkrati pa ponujamo tudi storitve, ki jih od podjetij na področju višinskega dela zahtevajo predpisi.

 

Fall Safe®, vrhunska višinska varovalna oprema

S ponudbo treh linij varovalne opreme skušamo zadostiti vsem različnim potrebam na trgu. Oprema linij Professional, Basic Comfort in Basic je namenjena osnovnim in zahtevnejšim uporabnikom z različnimi profili dela in cenovnimi zmogljivostmi.

V naši ponudbi je vsa oprema, ki jo delavci potrebujejo za varno delo na višini. Varovalni pasovi, pozicijski pasovi, dodatki za pasove, delovna oblačila in oprema, vrvi, blažilci padca, sistemi za zaustavitev padca, konektorji, sidrišča in še marsikaj drugega.

Pregledi varovalne višinske opreme

Kot najbrž že veste, ste kot delodajalec dolžni zagotoviti pregled višinske varnostne opreme najmanj enkrat letno. Pregled morajo opraviti usposobljeni pregledovalci. V našem podjetju smo pridobili vse potrebne certifikate, da lahko samostojno izvajamo preglede varnostne opreme. Tako boste vedno poslovali v skladu z zakonskimi predpisi, hkrati pa poskrbeli za ustrezno varnost in zaščito zaposlenih.

Izobraževanja in usposabljanja

Kot strokovnjaki na področju višinske varovalne opreme že več let izvajamo tudi strokovna usposabljanja za delo na višini. Če želite zaposlenim zagotoviti varno in učinkovito delo na višini, nas lahko kadarkoli kontaktirate. Z veseljem se bomo dogovorili o možnostih izvedbe usposabljanja v vašem podjetju.