Image default
Izobraževanje

Učenje Angleščine

Učenje angleščine je ključ do uspeha

Angleščina ima nepogrešljivo vlogo v političnem, gospodarskem in kulturnem življenju. Znanje angleščine je tako skorajda nuja, ob tem pa nas tudi bogati in nam širi obzorja ter daje občutek globalne povezanosti. Razlogov za učenje angleščine je torej veliko, v jezikovni šoli Lingula pa vam izkušeni učitelji s pomočjo govorne metode v prijetnem vzdušju pomagajo jezik vključiti v vaš vsakdan.

Naložba v prihodnost

Angleščina je zagotovo najbolj razširjen jezik na svetu. Kot uradni jezik se uporablja v 67 državah in je materinščina približno 350 milijonom ljudi, v svetovnem merilu pa jo kot svoj drugi tuji jezik navaja 1,5 milijarde ljudi. Tečaj angleščine je tako najboljša investicija, saj si s samozavestnim govornim nastopom odpirate številna vrata v svet.

Prebudite govorca v sebi

Na svetu se aktivno govori skoraj 6.500 različnih jezikov in med vsemi se najpogosteje uporablja prav angleščina. Učenje angleščine je odlična odskočna deska tudi pri iskanju zaposlitve. Če vam angleščina povzroča težave ali pa bi svoje znanje radi osvežili in izboljšali, je zagotovo najboljša izbira tečaj angleščine. S pomočjo izvirne govorne metode Lingula – Your Licence to Speak™ vam bodo v Linguli pomagali, da boste v tujem jeziku kar se da hitro spregovorili bolj samozavestno ter postali boljši govorec.

Kateri tečaj je pravi za vas?

Glede na trenutno znanje, želje in jezikovne cilje si lahko v jezikovni šoli Lingula izberete program, ki vam najbolj ustreza. Izbirate lahko med začetnim in nadaljevalnimi izobraževanji, za tiste, ki bi radi usvojili predvsem poslovno rabo jezika, pa je na voljo tudi tečaj poslovne angleščine. V jezikovni šoli Lingula vam priporočajo, da pred začetkom tečaja opravite svetovalni pogovor z učiteljem, na katerem vam pomagajo izbrati najprimernejši tečaj za vas. Učenje angleščine v Linguli poteka v sproščenem okolju, zato le pogumno storite korak, s katerim morda že dolgo odlašate.