Image default
Moda

Nakit

Nakit za vse okuse

Ko pravimo za vse okuse, to tudi dejansko mislimo. Zlatarski atelje Mengeš ponuja unikaten nakit za mlade, starejše in starejše, ki so mladi po srcu, za tradicionalne in sodobne okuse, oba spola ter vse priložnosti.

Poročni in zaročni prstani

Zaročni in poročni prstani po naročilu so edinstven izdelek v pravem pomenu besede. Vsebujejo del naše umetniške duše, predvsem pa predstavljajo vajino ljubezen. Kot takšni so narejeni predvsem po vajinih željah, vedno pa tudi iz vrhunskih materialov in s spretnostjo izkušenega strokovnjaka. Najbrž ni treba posebej poudarjati, da naši poročni in zaročni prstani po naročilu niso na voljo nikjer drugje kot v našem ateljeju, kajne? Edinstveni kot vajina ljubezen torej.

Mimogrede: ste vedeli, da si lahko v Zlatarskem ateljeju Mengeš sama izdelata svoja poročna prstana? Prav zares. V nekajurni delavnici vaju bo pri izdelavi vodil naš strokovnjak, ki bo po želji prstana obogatil tudi z dragim kamnom in gravuro.

Nakit po naročilu

Poleg prstanov za različne priložnosti ponujamo tudi izdelavo drugega nakita po naročilu. Zapestnice, ogrlice, uhani, prstani in še kaj za vse priložnosti, od praznovanj do vseh drugih pomembnih življenjskih prelomnic. Izbirate lahko tudi med pisano paleto različnih materialov. Rdeče zlato, rumeno zlato, belo zlato, srebro, platina, jeklo in druge kovine, pa tudi dragi in poldragi kamni ter celo les ali usnje. Vse to lahko vključimo v unikaten izdelek po vaših željah. Dodamo lahko tudi kristale in napise po meri, da bo priložnost še toliko bolj posebna.

Nakit za 21. stoletja – USB ključki

Naši edinstveni USB ključki so prava paša za oči in odlično darilo za raznolike priložnosti. Denimo praznovanja ali pa celo poslovna darila. Naši USB ključki so popolnoma funkcionalni in obogateni z dizajnom po vaših željah: estetskimi materiali, logotipi, napisi …

Zlatarska šola

Zlatarski atelje Mengeš želi svoje bogato znanje predajati tudi naprej. V ta namen organiziramo posebno neformalno izobraževanje pod imenom Zlatarska šola Mengeš. Pod vodstvom zlatarske mojstrice in izkušenega oblikovalca nakita se lahko skozi različne delavnice in mnogo ur praktičnega usposabljanja tudi sami izučite za mojstra oblikovanja plemenitih kovin. Vabljeni.