Image default
Tehnika

Zakaj je Samsung bela tehnika odlična izbira za vaš dom

Ko se opremljate z belo tehniko za svoj dom, želite naprave, ki ne le delujejo učinkovito, ampak tudi dobro izgledajo. In če govorimo o innovativnem dizajnu ter prvovrstni zmogljivosti, Samsung že dolgo velja za vodilno blagovno znamko bele tehnike.

Od hladilnikov, pomivalnih strojev do pralnih strojev – vsaka kategorija Samsungove bele tehnike presega pričakovanja z edinstvenimi tehnologijami in prefinjenim slogom.

Poglejmo si nekaj razlogov, zakaj je Samsung odlična izbira za posodobitev vaše kuhinje ali pralnice!

Elegantna estetika Samsung hladilnikov

Že na prvi pogled Samsung hladilniki izstopajo s premijsko oblikovano zunanjostjo z gladkimi linijami in minimalističnimi detajli.

Notranjost pa preseneti z domiselnimi rešitvami, kot je prožna polica FlexZone, ki omogoča prilagajanje prostorov posebnim vrstam živil. Ali pa SpaceMaxTM tehnologija za povečan notranji volumen ob enakih zunanjih merah.

Posebna serija Samsung Bespoke hladilnikov dviga prilagodljivost na novo raven z izmenljivimi barvnimi paneli po meri kupca, ki omogočajo popolno vključitev v individualen kuhinjski prostor.

Kot dodatek vrhunskemu videzu Samsung ponuja tudi inovativne funkcije, kot je svetel zaslon Family Hub za interaktivno upravljanje zalog hrane ter dostop do receptov in internetnih vsebin.

Revolucionarno pomivanje posode s Samsung

Samsung pomivalni stroji ne zaostajajo na področju inovacij z edinstvenimi funkcijami, ki temeljito očistijo tudi najbolj umazano posodo.

Posebna WaterWall tehnologija z ukrivljenim dizajnom notranjosti omogoča popolno prekritje posode z vodnim curkom iz vseh smeri. Sistem Zone Booster pa z močnejšimi šobi cilja izbrane dele košar za odstranjevanje trdovratne umazanije.

Tihi motor zagotavlja delovanje pod 40dB, kar pomeni, da lahko perete ponoči brez motenja ostalih v hiši.

In z eleganto SteelProof oblogo iz nerjavnega jekla ter Steam opcijo za mehčanje trdovratne umazanije dobite rezultate čistoče, ki jih boste opazili iz pisane posode!Samsung bela tehnika

Prvovrstno pranje in sušenje perila s stroji Samsung

Samsung ponuja popoln izbor pralnih strojev za zadovoljitev potreb vsake družine ali gospodinjstva.

Njihova QuickDriveTM tehnologija v premium modelih prepolovi čas pranja s konstantnim gibanjem in obračanjem bobna v obe smeri. Rezultat je temeljito oprano perilo v le 39 minutah!

AI kontrola pranja prepozna količino in težo perila ter samodejno prilagodi parametre pranja za optimalno porabo vode in energije. Medtem Digitalni inverter motor brez vrtenja omogoča izjemno varčno in tiho delovanje.

Samsung sušilniki ponujajo enako inovativne rešitve za nežno sušenje. OptimalDryTM senzorji v realnem času prilagajajo program sušenja za minimalno porabo energije ob preprečevanju prekomernega sušenja, ki vodi do krčenja oblačil.

Z dodatno funkcijo za odpravljanje gub, parnim programom za omehčanje ter kapaciteto kar 17 kg suhega perila v velikih modelih boste hitro opravili z najzahtevnejšimi količinami perila!

Vrhunski stroji za čistočo, ki usklajujejo videz doma

Očitno je, da Samsungovi stroji ne ponujajo le vrhunske zmogljivosti čiščenja, ampak tudi eleganten videz z gladkimi linijami, osupljivimi detajli in možnostjo prilagajanja posameznim prostorom.

Njihovi hladilniki, pomivalni in pralni stroji so na voljo v različnih barvah in materialih, kot sta nerjavno jeklo ter mat črna in bela barva. Tako boste zlahka našli model, ki dopolni slog vaše shrambe ali pralnice.

Če cenite zmogljivost pranja in pomivanja ter vas hkrati privlači oblikovanje vašega doma, je Samsung bela tehnika odgovor za resnično povezovanje lepega videza in vrhunske zmogljivosti.

Uživajte v brezhibnih rezultatih čiščenja in se pri tem ozirate na elegantne linije Samsung naprav, ki usklajujejo vaš prostor!

Najpogostejša vprašanja o Samsung beli tehniki

Ko ljudje razmišljajo o nakupu Samsungove bele tehnike, imajo pogosto podobna vprašanja o značilnostih in zmogljivosti njihovih naprav. Poglejmo si odgovore na najpogostejša:

So Samsungovi stroji res vredni višje cene?

Samsung stroji se običajno uvrstijo v višji cenovni razred, kar odraža njihovo zmogljivost, trajnost in odličnost dizajna. Mnogi poročajo o brezhibnem delovanju Samsung naprav tudi po 10 letih, tako da je lahko višja cena vredna dolgoročne naložbe.

Kako tihi so Samsung hladilniki in pralni stroji?

Zahvaljujoč Digitalni Inverter tehnologiji, Samsung hladilniki delujejo pri le 36 dB hrupa, kar je primerljivo s šepetom. Podobno tudi njihovi pralni in sušilni stroji dosegajo le 41 dB ob centrifugi ter omogočajo delovanje ponoči brez motenja spanca.

Kako zahtevno je čiščenje Samsung pomivalnih strojev?

Notranjost Samsung pomivalnih strojev je oblikovana za enostavno vzdrževanje, vključno s filtrom na dnu, ki zajame večino ostankov. Z rednim čiščenjem filtra in šob za razprševanje boste preprečili stroj pred zamašitvami.

Katera je najprimernejša Samsung bela tehnika za manjša gospodinjstva?

Za manjše kuhinje in pralnice so idealni manjši Samsung hladilniki (do 185 l), ozki pomivalni stroji (45 cm) ter mini pralni in sušilni stroji z 8 kg kapaciteto. Kljub kompaktnosti ponujajo enako napredne funkcije večjih modelov!