Image default
Zabava

Polet Trgopromet

Polet Trgopromet d.o.o

Polet Trgopromet d.o.o je gospodarska družba zasnovana kot družinsko podjetje. Nahaja se v Ivančni Gorici. Glavna dejavnost je trgovina, ponudbo pa širi tudi na mizarske storitve. Družba temelji na kakovosti, zanesljivosti in odgovornosti, tako do svojih kupcev, kot tudi do svojih zaposlenih.

Primarna ciljna skupina so obrtniki mizarske, lesne, slikopleskarske, elektro in drugih storitvenih dejavnosti ter kupci široke potrošnje, ki radi kaj sami postorijo doma in okolici.

 

Polet Trgopromet na spletu

Polet Trgopromet se je preselil tudi na splet, kjer so zelo poznani po prodaji rezervnih delov za TOMOS motorje, ki jih je drugje na spletu težko dobiti po dobri ceni.

 

Zadali so si nalogo kupcem ponuditi kakovostne izdelke po ugodnih cenah.

Nudijo jim pestro paleto barv, lakov, vijakov, elektro in vodovodnega materiala, orodja in pohištva. Nudi tudi veliko paleto ivernih plošč, pultov in laminatov po naročilu.

Gospodinjam gospodinjske aparate, posodo, čistilna sredstva, prte in vse nujne pripomočke, ki bodo vašo kuhinji. V ponudbi so na voljo tudi gospodinjski in tehnični plini.

Za zadovoljitev potreb in želja kupcev skrbijo zaposleni, ki strankam nudijo ustrezno in strokovno pomoč, ter nasvete. V trgovini lahko kupite tudi darilne bone in z njimi razveselite svoje najdražje in prijatelje.

 

Pestra ponudba na spletu

Iz dneva v dan si prizadevajo in dopolnjujejo svojo ponudbo. Zato budno spremljajte njihovo spletno stran trgopromet.si, saj ponujajo veliko izdelkov, ki sploh niste vedeli, da jih lahko dobite na spletu.

Največja prednost spletne trgovine trgopromet.si je pa ta, da se poleg fizične trgovine trudijo isti dan naročila zapakirati in poslati, da lahko vi čim prej začnete svoja popravila ali pa si svoje delo olajšate z orodjem.