Image default
Avtomoto

BOOMERANG PDR

Kaj je bolj grozno, kot da vidite, da se po strehi, pokrovu in prtljažniku po toči razlezejo poškodbe, vdolbinice. Brez zaščite garaže ali nadstreška za avtomobile je takšna škoda vedno možna, ko začne padati toča

 

Kako lahko BOOMERANG PDR pomaga?

Specializirali smo se za tehnologijo PDR, ki preprečuje prebarvanje in polnila

Postopek odpravljanja vdolbinic brez barvanja ali odstranjevanja vdolbinic brez barve (PDR), znan tudi kot “PDR”, je metoda za odstranjevanje vdolbin s karoserije vozila z uporabo kovinskih palic in majhnih ročic za izrivanje vdolbin iz spodnji del poškodovane plošče. Dokler se določena lepila in jezički  posebej uporabljajo za odstranjevanje vdolbin z zunanje strani plošče. Podrobno popravilo od toče ali popravilo od udrtin pogosto zahteva, da se popravijo meje popravila, da se odstranijo tudi najmanjše izbokline.

Z uporabo PDR je mogoče popraviti številne poškodbe (poškodbe od toče, hude podplutbe, manjše gube, udarci na vratih), če je površina barve nepoškodovana; PDR se lahko uporablja tako na ploščah iz aluminija kot jekla. Tudi če je izguba tako velika, da močno vpliva na barvo karoserije, je to še vedno, kar lahko trener PDR “pritisne na barvanje”, kar ustvari pogoje za boljše brušenje in prebarvanje s pomočjo posebej zasnovanih orodij. Ta metodologija omogoča pomemben prihranek časa in stroškov tako v primeru posegov pri popravilu udrtin od toče kot pri odpravljanju napak v proizvodnem procesu.

Naša storitev omogoča tudi popravilo na domu, s čimer vam prihranimo čas.

BOOMERANG PDR lahko opravi katero koli delo “pametnega popravila” na karoseriji katerega koli vozila

Z edinstvenim znanjem in izkušnjami ter z več kot tridesetletnimi izkušnjami lahko BOOMERANG PDR opravi popravila na katerem koli vozilu. To smo storili že na več deset tisoč vozilih in vedno zagotavljamo hiter in brezhiben PDR. Zato smo glavni zastopnika za Generali zavarovalnica d.d., in Zavarovalnico Triglav.