Image default
Dom in vrt

Bimbo

Bimbo, najboljše za otroke in starše

Otroška spletna trgovina Bimbo rada poskrbi, da imajo otroci in njihovi starši na obrazih velike nasmehe. Kako? S ponudbo vrhunske opreme, pripomočkov in igrač za otrok, se razume. Pa poglejmo, kaj vse ponujajo …

Vozički in otroška oprema

Vozički, košare, ogrodja, sedeži, avtosedeži in dodatki kakovostnih blagovnih znamk, kot so Brevi, Bhoop, Peg Perego, Inglesina, Baby Jogger, Chicco, Hauck, Swandoo, Thule, Concord in številne druge. Izbira je res velika, zato bodo vsi starši (in seveda tudi otroci) našli tisto pravo zase. Med otroško opremo najdete previjalne mize, stolčke za hranjenje, elektronske varuške, ograje, ležalnike, gugala, nosilke, igralne podloge … Skratka vse, kar starši in otroci potrebujejo za zabavno in varno preživljanje skupnih dni.

Vozila (avtomobili, kolesa, poganjalci, traktorji, motorji …) za otroke

V ponudbi spletne trgovine Bimbo je dobro poskrbljeno za otroke različnih starosti in obeh spolov. Pravo veselje na dveh (ali štirih) kolesih bodo tako našli vsi od najmlajših nadobudnežev, ki se šele spoznavajo s poganjalci, do velikih fantov in deklet, ki si želijo razburljivih motorističnih avantur.

Igrače

Praktično vse. Vse, kar bi si otroci lahko zaželeli. Od kock, vozil, glasbil, igrač za plažo in sneg, do najrazličnejših figuric in kompletov igrač.

Šolske potrebščine in drugo

Spletna trgovina seveda ponuja tudi vse za šolo in domačo nego. Denimo nahrbtnike, pisala, vlažilne robčke, kozmetiko in še marsikaj. Pobrskajte po bimbo.si še danes!