Image default
Dom in vrt

Profarm

Spletna trgovina ProFarm

Spletna trgovina ProFarm ponuja vrhunsko specializirano opremo za kmetijsko delo, industrijske objekte ter urejanje vrtov in okolice. Vas zanima, kaj vse najdete v njihovi ponudbi?

Kmetijska oprema

Spletna trgovina ponuja opremo, ki sodobnim kmetijam olajša vsakodnevno delo. V ponudbi so tako silosi in oprema za silose, razmetovalniki silaže, krmni dodatki, ponjave, ventilatorji, protivetrni sistemi, gnojnični sistemi, hlevska guma ter oblačila. Seveda niso pozabili niti na opremo in pripomočke za zatiranje škodljivcev, kmetijsko elektroniko, travne rešetke in kmetijsko mehanizacijo.

Industrijska oprema

S ponudbo spletne trgovine ProFarm je opremljen marsikateri industrijski objekt v različnih panogah. Na voljo so namreč prezračevalni ventilatorji različnih vrst, protivetrni sistemi in pripomočki iz PVC, kot so denimo nihajna vrata in trakovi za vrata. Poseben ponos ponudbe so talne rešetke oziroma pohodno satje Ecoraster. Tega številna podjetja s pridom uporabljajo na parkiriščih, zunanjih skladiščih in požarnih poteh.

Urejanje vrta in okolice

Oprema za urejanje vrta in okolice zaobjema travne rešetke Ecoraster, mreže proti insektom in pticam, tkanine proti plevelu in protipoplavne vreče.

Profarm Nasveti

Spletno stran profarm.si pa je vredno obiskati tudi zaradi kopice nasvetov. Ti nasveti pridejo prav vsem, ki se ukvarjajo s kmetijskim delom in delom na različnih industrijskih objektih. Če odgovora na kako svoje vprašanje ne najdete, pa vam bodo glede uporabe izdelkov v ponudbi z veseljem svetovali tudi prek telefona 01 3618 303 ali e-pošte [email protected].