Image default
Izobraževanje

Ugodninakupi.si

Raj za starše – ugodninakupi.si

Spletni portal ugodninakupi.si je pravzaprav skorajda pravi raj za starše. Ponuja namreč mnoge reči, ki jih starši vsak dan potrebujejo. Bodisi pri delu, bodisi za razvajanje svojih otrok. Portal je tako pravi raj tudi za otroke. Pa poglejmo, kaj ta spletni raj ponuja.

Vse za pisarno

Pisarniški material, mape, registratorji, kalkulatorji, USB ključki in drugi spominski mediji pridejo prav v skoraj vsaki pisarni. S ponudbo izdelkov, ki jih v pisarnah potrebujemo vsakodnevno, in tistih, ki jih zgolj občasno, poskrbijo za vse naše pisarniške potrebe.

Vse za šolo

Vrhunske potrebščine in pripomočki za šolo osrečujejo prav vse. Najprej otroke, posredno pa tudi starše in učitelje. S pravimi pripomočki se otroci v šoli ne le zabavajo, temveč lahko skozi uporabo dosegajo tudi boljše rezultate. V ponudbi ugodninakupi.si vas čakajo vrhunske torbe, nahrbtniki, peresnice, zvezki, pisala, akumulatorske škarje za travo, lepila, radirke in vse ostale šolske potrebščine.

Pust

Pust je prav posebno obdobje leta, ko se tako starši kot tudi otroci z veseljem prepustijo igri vlog in za nekaj časa postanejo nekdo drug. V ponudbi so moški, ženski in otroški pustni kostumi, oprema in dodatki.

Igrače

Vrhunske igrače uveljavljenih proizvajalcev Bruder in Playmobil dopolnjujejo še s ponudbo drugih ustvarjalnih in zabavnih igrač za otroke različnih starosti. Vabljeni na ugodninakupi.si.