Image default
Dom in vrt

Podjetje Seltron

Podjetje Seltron, strokovnjaki za ogrevanje in hlajenje

V podjetju Seltron se zavedajo, da pri sodobnih ogrevalnih sistemih ne gre le za zagotavljanje želene temperature. Dandanes je poudarek tudi na čimbolj učinkoviti rabi energije in skrbi za okolje. Zato Seltron svojim številnim strankam ponuja množico različnih sistemov za ogrevanje in hlajenje, ki zadovoljujejo zelo raznolike potrebe.

Ogrevanje

Podjetje Seltron ponuja praktično vse ogrevalne sisteme, ki se dandanes uporabljajo v sodobnih družbah. Med njimi so nekoliko bolj klasični kamini, peči na plin, peči na olje, peči na biomaso, konvektorji, radiatorji in bojlerji. Seveda pa niso pozabili niti na sodobne inovativne ogrevalne sisteme. Med njimi so denimo toplotne črpalke, solarni sistemi, zalogovniki, talno ogrevanje in podobno.

Klimatizacija

Kakovostne klimatske naprave Daikin lahko zadovoljijo potrebe tako osnovnih kot tudi zahtevnejših uporabnikov. V podjetju Seltron pa svojo ponudbo hlajenja dopolnjujejo še s prezračevalnimi napravami O.ERRE.

Dodatna oprema

Podjetje Seltron je znan tudi bo bogati ponudbi dodatne opreme za ogrevanje. V tej kategoriji so regulatorji ogrevanja, sistemi za consko reguliranje, sobni termostati in enote, motorni pogoni in drugi pripomočki. V podjetju se veliko posvečajo tudi sodobnim sistemom za daljinsko upravljanje ogrevanja.

Podjetje Seltron – Najboljše za kupca

Vsi kupci ogrevalnih ali hladilnih sistemom pa bodo zagotovo veseli tudi vsega znanja, ki ga ponuja spletna stran podjetja seltron.si. Tam namreč ne boste našli le vrhunskih naprav za ogrevanje in hlajenje, temveč tudi obširne informacije, ki vam bodo pomagale najti pravo rešitev za vas in vaše objekte.