Image default
Nega in zdravje

Estela

Estela – Vse, kar potrebujete

Čisto zares. Podjetje Estela vam lahko ponudi vse, kar potrebujete. No, vsaj takrat, ko govorimo o vrhunskih izdelkih za nego telesa in las. Estela je namreč največji ponudnik kozmetičnih in frizerskih izdelkov v Sloveniji. V njihovi ponudbi je več kot 12.000 izdelkov številnih proizvajalcev z vsega sveta. Z njimi že več desetletij zadovoljujejo zahtevne okuse tako posameznikov kot tudi frizerskih salonov in drugih ponudnikov negovalnih storitev. Kaj vse torej lahko dobite pri njih?

Nega las

Skrb za vrhunsko nego las je eno osnovnih poslanstev podjetja, ki ga realizirajo skozi ponudbo frizerskih storitev in vrhunskih izdelkov za nego las. V ponudbi so šamponi, regeneratorji in maske ter drugi vrhunski izdelki za barvanje, oblikovanje, zaščito in nego las.

Nega obraza in telesa

Ponudbo vrhunske nege las v podjetju dopolnjujejo s ponudbo vrhunskih izdelkov za nego obraza in telesa. Kreme, izdelki za čiščenje in nego obraza ter pripomočki za ličenje vrhunskih svetovnih proizvajalcev poskrbijo za vedno brezhiben videz in vrhunsko nego kože.

Posebna ponudba Estela za dame in gospode

Damam je namenjen tudi širok asortiman izdelkov za nego nohtov, ki vsebuje izdelke za nego in pripomočke za urejanje. V programu depilacije so vrhunski voski, geli, olja, losjoni in vsi drugi pripomočki. Tudi moškim ponujajo vrhunske kozmetične izdelke in pripomočke za nego celega telesa.

Oprema za salone

Z raznoliko opremo za frizerske, kozmetične in sorodne salone podjetje Estela skrbi tudi za vse ponudnike negovalnih in lepotilnih storitev.