Image default
Moda

Podjetje Estela

Podjetje Estela, ki je bilo ustanovljeno leta 1992, deluje na področju kozmetike in frizerstva. Trenutno so največji ponudnik frizerskih in kozmetičnih izdelkov v Sloveniji.

Ponudba Podjetja Estela

V svojem pestrem asortimaju nudijo preko 12.000 izdelkov različnih proizvajalcev. Vsi produkti so preizkušeni v Estela kozmetičnih in frizerskih salonih.

V ponudbi so na volje znamke kot so: Alparf, L’oreal, Kerastase, Inebrya, Olivia Garden, Termix, GA.MA, Wahl, Moser, AFV Group, Coriolliss, Jaguar in še mnoge druge znamke na področju frizerstva in kozmetike. Trgovine, frizerski ter kozmetični saloni se nahajajo v Ljubljani in Mariboru.

Podjetje Estela se ukvarja tudi z izbiro produktov tako fizičnim kot pravnim osebam. Nudijo popolne izdelke prav za vsakogar. Redno sledijo svetovnim trendom, se izobražujejo in širijo svoje znanje. Vodijo tudi različne seminarje in izobraževanja na področju frizerstva.

Nega las

Zdrav videz las daje videz urejene zunanje podobe posameznika, zato je pomembno, da uporabljamo le najboljše izdelke za svoje lase. Različni tipi las zahtevajo različno vrsto nege, za najboljše rezultate pa je priporočljivo uporabljati izdelke, ki ustrezajo vašemu tipu las. Ne glede na to ali imate mastne, suhe, krhke ali barvane lase boste pri Esteli našli najboljše lasne produkte zase.

Nega obraza

Razvajajte svojo kožo in ji privoščite le najboljše. V ponudbi boste našli najrazličnejše produkte za nego obraza za vse starostne skupine. Vsaka vrsta kože ima svoje zahteve, ampak prav za vsako je potrebno redno čiščenje. Prava kozmetika bo poskrbela za lepo in zdravo kožo in jo tako tudi ohranjala.

Nega telesa

Z dobro nego telesa in pravimi produkti, se boste bolje počutili v svoji koži. Vsaka koža posameznika je drugačna in vsaka potrebuje drugačno nego. V ponudbi boste našli različne kreme, mleko za telo, pilinge, mila in podobno.

Nohti

Lepi nohti so odraz vaših rok in negovanega videza. V ponudbi boste našli vse za kompletno nego svojih nohtov, ki jo lahko popolnoma prilagodite svojim željam. Na voljo so odlični negovalni izdelki, ki krepijo nohte in tudi različne lake za nohte, odstranjevalce, pripomočke, lučke in dodatki za dekoracijo nohtov.