Image default
Dom in vrt

Seltron

Vse za prijetno, sodobno bivanje doma – Seltron

Ste vedeli, da je kakovost bivanja neposredno povezana z opremo in pripomočki, ki jih imate doma? V našem podjetju Seltron z veseljem pomagamo pri izboljševanju vaše kakovosti bivanja doma. Kako? Z vrhunskimi klimatskimi napravami, toplotnimi črpalkami, prezračevalnimi sistemi in drugimi malenkostmi, ki vedno pridejo prav pri vzdrževanju doma.

Klimatske naprave

V naši ponudbi so vrhunske sodobne klimatske naprave 3 priznanih svetovnih proizvajalcev: Fujitsu, LG in Cooper&Hunter. Izbirajte med desetinami dovršenih klimatskih naprav za uporabo doma, profesionalnih klimatskih sistemov in multi-split sistemov v različnih izvedbah. Med njimi boste gotovo našli, kar potrebujete za svoj dom, počitniški objekt, pisarno ali drug poslovni prostor, garažo ali večji objekt. Seveda z veseljem poskrbimo tudi za montažo, servis in redno vzdrževanje.

Toplotne črpalke

Toplotne črpalke so prihodnost ogrevanja domov in drugih objektov. So varčne, okolju prijazne, zanesljive in dolgoročno odlična finančna naložba. Izbirajte med toplotnimi črpalkami različnih vrst glede na vaše potrebe. Vedno pa ste lahko prepričani, da boste izbrali vrhunsko črpalko, saj sodelujemo s kakovostnimi, svetovno uveljavljenimi proizvajalci, kot sta LG in Fujitsu.

Hišno prezračevanje

Dobro prezračevanje je ključ udobnega bivanja v vseh prostorih, kjer preživljamo čas. Prezračevanje nam pomaga ohraniti zdravje in dobro počutje, preprečuje pa tudi težave, kot sta denimo pretirana vlaga in plesen. Sodobni prezračevalni sistemi z rekuperacijo v naši ponudbi nudijo nenehno prezračevanje prostorov s stalno temperaturo in visoke energetske prihranke.

Ostala ponudba

Inštalacijski material, kot so denimo konzole, bakrene cevi, plastični kanali in lokring, vedno pride prav. Ponudbo dopolnjujemo še s plinom v malih jeklenkah za uporabo v hladilnikih, klimatskih sistemih in podobno. Na voljo so tudi črpalke za kondenz ter kakovostni magnetni filtri in tekočine.