Image default
Dom in vrt

Klimatske naprave in toplotne črpalke

Vrhunske klimatske naprave in toplotne črpalke

Doma si v 21. stoletju pravzaprav sploh več ne moremo predstavljati brez klimatske naprave. Klimatska naprava nas predvsem hladi v vročih poletnih dneh. Še kako prav pa lahko pride tudi pozimi, če zataji ogrevalni sistem. Vse bolj pa se v uporabi uveljavljajo tudi toplotne črpalke. Te poskrbijo za sodobno ogrevanje, ki ne obremenjuje okolja. In tudi denarnice lastnikov domovanj obremenjuje precej manj! V podjetju Dines zato z veseljem ponujamo vrhunske klimatske naprave in toplotne črpalke svetovno znanih proizvajalcev. Jo potrebujete tudi vi?

Klimatske naprave

V našem prodajnem programu najdete klimatske naprave treh vrhunskih proizvajalcev: LG, Fujitsu in Cooper&Hunter. Na voljo so klime za vse različne potrebe. Za hlajenje in ogrevanje domov in počitniških objektov, pa tudi poslovnih prostorov in večjih industrijskih objektov. Izbirate lahko med prenosnimi napravami, split (in multi split) napravami in napravami brez zunanje enote. Prve so običajno najcenejše, vendar tudi manj učinkovite. Naprave brez zunanje enote se običajno uporabljajo v prostorih, kjer namestitev zunanje enote ni mogoča. Za večino uporabnikov pa so najbolj primerne split naprave, ki jih lahko namestimo v enega ali več prostorov.

Toplotne črpalke

Tudi pri ponudbi toplotnih črpalk prisegamo na vrhunske proizvajalce, kot sta Fujitsu in LG. Strankam nudimo toplotne črpalke za ogrevanje prostorov in toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode. Z njimi boste učinkovito poskrbeli, da bo vaš dom vedno prijetno topel. Pri tem pa ne boste obremenjevali okolja, saj črpalke za ogrevanje izkoriščajo obnovljive vire. Nikakor pa ne pozabimo, da tovrstno ogrevanje dolgoročno prinaša tudi pomemben prihranek pri stroških ogrevanja.

Storitve

V podjetju Dines toplotne črpalke in klimatske naprave tudi montiramo in servisiramo. Tako svojim strankam ponudimo celovito storitev, ki je zanje običajno časovno in tudi cenovno najbolj ugodna. Naša servisna ekipa je odzivna in strokovno usposobljena za vsa najpogostejša vzdrževalna dela. Z veseljem pa vam tudi svetujemo pred nakupom klime ali črpalke, da boste izbrali res pravo.