Image default
Izobraževanje

Tveganja za COVID-19

Zakaj še nimate ocene tveganja za COVID-19?

 Zakon že od junija zahteva revizijo ocene tveganja v času korone za vsako podjetje. Neodgovornost se strogo kaznuje z globami do 40.000€, odstotek s korona virusom okuženih Slovencev in Slovenk pa nevarno izstopa v evropskem povprečju.

Vaše podjetje potrebuje hitro in učinkovito rešitev.

 

Kaj lahko storimo?

 Na srečo je mogoče v znatnem obsegu zajeziti vdor virusa v naše delovno okolje. Z eVARNOST oceno tveganja za COVID-19 se zavarujete pred najhujšim. Prejmete tako priporočila za preventivne ukrepe kot praktične napotke, kako ravnati v kritični situaciji.

Tako boste lahko učinkoviti uvedli ključne ukrepe, ki skrbijo za vašo varnost in ugled podjetja v času epidemije in zaščitili zdravje zaposlenih ter njihova delovna mesta.

Razlogov, da poskrbite za varnost vašega podjetja, je veliko. Najpomembnejši pa je, da so tovrstni ukrepi, dokler ne bo razvito ustrezno zdravilo, ki bo vsem enako dostopno, največ, kar lahko storite zase in za svoje podjetje.

varnost.net/covid

 

Ni čas za šalo

Zaradi trenutnih razmer inšpektorji situacijo presojajo izjemno strogo. Kdor nima ocene tveganja za COVID-19, se obnaša kot, da virusa ni. S tem je podjetje v očeh inšpektorjev upravičeno kaznovana, v najslabšem primeru pa tudi z izgubo zdravja zaposlenih.

Morda ste tudi vi zasledili, da so bila nekatera slovenska podjetja oglobljena za več kot 10.000€ zaradi na videz nepomembnih detajlov, kot so na primer ustrezni standardi pri zaščitnih maskah. Teh zgodb je vedno več.

Franjo Podgoršek, varnostni inženir, dodaja: V tem času ne smemo nobene podrobnosti prepustiti naključju. Zato je eVARNOST ocena tveganja za COVID-19 pripravljena z veliko pozornostjo na različne kritične parametre, ki lahko odločajo o zdravstvenem stanju zaposlenih v vašem podjetju. Tako boste znali strokovno in učinkovito izvesti predčasne ukrepe ali pa v skrajni situaciji omejiti njene posledice.

Druga pozitivna novica pa je, da je kvalitetna svetovalno-izobraževalna storitev na voljo za 100€ ali manj. Z eVARNOST oceno tveganja prejmete najpomembnejše in najnujnejše, kar potrebujete, da sledite visokim standardom varnosti. Varni pa ste pa tudi pred nepotrebnimi kaznimi, ki so, kot vidite, astronomske.

Podvojite varnost, prepolovite strošek

 Ko poskrbite za svoje podjetje z eVARNOST oceno tveganja, lahko storitev priporočite še poslovnim partnerjem in kolegom. S tem za vsako dodatno oceno tveganja, ki jo sklenemo, prejmete 50% plačila nazaj. To pomeni, da vam, ko pripeljete 2 dodatni podjetji, eVARNOST oceno tveganja uredi 100% brezplačno.

Ta ponudba velja samo v trenutnih razmerah omejitve gibanja, ko skušamo vsi znižati gospodarsko škodo virusa!

 

Najboljše rešitve so najbolj enostavne

 Izberite profesionalno rešitev, zanesljivo in takoj!

V podjetju eVARNOST so na področju namenskih rešitev za COVID-19 aktivni od prvih dni epidemije. Zagotavljajo, da bodo z vsemi ustreznimi ukrepi in napotki skrbeli za vašo varnost in zdravje tudi do njenega konca.

Zato se izognite nepotrebnim sitnostim in se raje osredotočite na tisto, kar je za vas najpomembnejše. Vaš posel.