Image default
Dom in vrt

ProFarm.si

Iščete vrhunsko specializirano opremo za kmetijska dela, opremo katera vam bodo olajšala gradnjo posebnih industrijskih objektov in posebno vrsto opreme za ureditev lastnega vrta?

Ste na pravem mestu, ob pravem času!

ProFarm.si vnaprej prepoznava vse vaše potrebe!

Kmetijstvo

V spletni trgovini ProFarm.si boste našli opremo, ki vam bo olajšala vaše vsakodnevno delo. V naši bogati ponudbi je na prvem mestu poleg montažnih koritasti silosov, tudi posebna oprema za ogromne silose za skladiščenje žita, krmni dodatki, specializirana hlevska oprema ter Toptex ponjava za slamo/seno/sekance, plus dodatno hlevska oblačila HAIRTEX. V ponudni se nahajajo tudi protivetrni sistemi, travne rešetke ECORASTER, oprema za zatiranje škodljivcev, neizogibna kmetijska elektronika, ter druga oprema za vsakodnevna kmetijska dela.

Industrija – gradbeništvo

Številni industrijski objekti izstopajo z edinstveno opremo in kakovostjo katero jim je priskrbel ProFarm. Poleg zelo široke ponudbe ter zagotovitve varnosti in kakovosti ponuja tudi visoko specializirane stroje, kot so posebni prezračevalni ventilatorji ter tudi protivetrne sisteme, hkrati izstopajo s svojo kvaliteto tudi PVC trakovi za vrata ter PVC nihalna vrata. V ponudbi je tudi pohodno satje ECORASTER, in številni drugi stroji, ki vam na vsak način olajšajo industrijska dela in vsakodnevnem delu prinašajo dodatno kakovost.

Vrtnarjenje

Vrtnarjenje je lahko zelo zabavno in se spremeni v umetnost le, če imate s seboj pravo opremo. S tem v mislih je ProFarm ponudil celotno paleto izdelkov, ki bodo vrtnarjenje na najboljši možen način spremenili v vaš najljubši hobi.

Kateri so ti izdelki in kako lahko vrtnarjenje postane hobi?

O tem najbolje govorijo neizogibne travne rešetke ECORASTER ki bojo na lep način razvrstile vaše rože, rastline in vse, kar posadite, tako da bo vaš vrt bolj organiziran in seveda dekorativno lepši. Poleg tega, v isti skupini so protiinsektne mreže, mreže proti pticam, da svoje rastline lahko zaščitite pred poškodbami in lomljenjem. V ponudi so tudi tkanine proti plevelu ter številna dodatna oprema. V primeru poplav ProFarm ponuja tudi kvalitetne protipoplavne vreče ter razno drugo opremo ki vsakdanje vrtnarjenje spremeni v obliko zabave, hobija in umetnosti.

Nasveti in mnenja ProFarm.si

Poleg široke in kakovostne ponudbe izdelkov, ProFarm tudi svetuje, daje  določena mnenja in odgovore na vprašanja, ki jih na naši spletni strani niste našli. Nasveti prihajajo od posebej izbranih ljudi, ki se ukvarjajo s kmetijstvom, industrijskimi objekti in vrtnarstvom.

Za dodatna vprašanja, nejasnosti in podrobnosti se lahko obrnete tudi na številko 01 3618 303  ali e-pošto [email protected] .