Image default
Dom in vrt

Tehrol Žaluzije

Nobena skrivnost ni, da so žaluzije odlična možnost za slog vsakega doma. Žaluzije so zelo priljubljena izbira in fantastično dopolnjujejo vsak prostor. Razlogov za povpraševanje je veliko, vključno z dejstvom, da žaluzije za okna zagotavljajo odličen in enostaven nadzor nad vašim okoljem.

Prepričano smo, da se boste po namestitvi žaluzij vprašali, kaj ste do sedaj počeli brez njih. Medtem, ko boste imeli veliko ugodnosti od namestitve, smo na spodnjem seznamu zajeli le nekatere izmed naših najbolj priljubljenih.

Nadzirajte svetlobo, ki vstopa v sobo

Tehrol žaluzije vam omogočajo nadzor nad svetlobo, ki vstopa v prostor, saj jo lahko popolnoma prilagajate glede na vaše potrebe.

Uživajte v zasebnosti

Žaluzije vam zagotavljajo raven zasebnosti, ki je ne morete dobiti pri številnih drugih možnostih, kot so npr. zavese. Prilagodite letvice žaluzij in uživajte v 100% zasebnosti.

Enostavno vzdrževanje žaluzij

Vzdrževanje žaluzij je izredno enostavno – obrišete jih z vlažno krpo, da ostranite prah in v trenutku bodo videti kot nove. Poleg tega so tudi dolgotrajne, kar pomeni, da vam jih ne bo treba zamenjati mnogo let. Tehrol žaluzije so prilagodljive in odporne proti koroziji.

Poiščite popolne žaluzije za svoj dom pri Tehrolu

Ne glede na slog, ki si ga omislite za sobe v vašem domu, razmislite o namestitvi okenskih žaluzij. Naj postanejo edinstvena značilnost vaših prostorov. Žaluzije so na voljo v veliko stilih, barvah in vzorcih, kar vam omogoča, da ustvarite popoln videz v svoji kuhinji, dnevni sobi ali kopalnici.

Pri Tehrolu imajo v ponudbi zunanje in notranje žaluzije.

Zunanje Tehrol žaluzije

So odlična rešitev za senčenjih večjih industrijskih površin kot tudi manjših zasebnih objektih pri katerih želimo optimalno uravnavati svetlobo v prostoru.

Na voljo je klasični sistem zunanjih žaluzij, modul sistem zunanjih žaluzij, invisa – žaluzije z nevidnimi vodili, sistem zunanjih žaluzij v roletnih omaricah, blint – varnostne žaluzije in poševni sistem zunanjih žaluzij.

Notranje Tehrol žaluzije

So najpreprostejša oblika senčenja bivalnih in pisarniških prostorov. Njihova odlika je kakovosten dvižni mehanizem, preprosta uporaba in enostavna namestitev.

Na voljo so klasik žaluzije, diplomat žaluzije, zatemnilne lamele in medstekelne žaluzije.