Image default
Dom in vrt

Trgovina Prevc

Pohištvo za celoten dom

V slovenskem salonu pohištva Prevc se ne šalijo, ko pravijo, da ponujajo pohištvo za celoten dom. Res ga. In to kakovostnega. Za vse okuse, potrebe in vrste domov. Pa pravzaprav ne le za celoten dom, temveč tudi za pisarne, apartmaje in še kaj!

Prodajni program

Prodajni program podjetja Prevc, saloni pohištva je širok in razkošen. Z leti se je spreminjal in rasel. Dandanes največji del predstavljajo kuhinje uveljavljenih znamk, kot sta Alples in Danküchen. Kupci so veseli, da lahko izbrane kuhinje tudi napolnijo z vrhunskimi aparati Gorenje in Bosch. Posebej popularne so bele kuhinje.

Poskrbljeno je tudi za spalnice in otroške sobe, katerih pomemben del so zelo priljubljene vgradne omare Alples in Akron. Seveda z veseljem poskrbijo tudi za postelje, sedežne garniture, mize in drugo pohištvo.

Stranke

V podjetju Prevc so ponosni, da že dolga leta pomagajo tako posameznim kupcem, ki opremljajo svoje domove, kot tudi poslovnim strankam, ki opremljajo poslovne prostore, turistične nastanitve in podobno.

Trgovina Prevc – Ogled ponudbe

Obiščete jih lahko v velikih prodajnih salonih v Kranju (Žabnici) ali Ljubljani. Za vse spletne navdušence pa je na voljo tudi izvrstna spletna trgovina prevc.si, kjer si lahko podrobno ogledate pohištvene rešitve za različne prostore. Pa brez skrbi, v trgovini se najde kaj tudi za vse oboževalce našega skakalnega šampiona Petra Prevca … Čisto zares.