Image default
Dom in vrt

eHiša

Ne glede na to, ali začnete z neopremljenim stanovanjem ali iščete en poseben kos za nadgradnjo svojega prostora, je težko določiti, kje točno začeti, ko kupujete za svoj dom. Kolikor je internet naš zaveznik v teh prizadevanjih da uredimo svoj prostor po svojih željah, se lahko spremeni tudi v našega najhujšega sovražnika. Začnemo z Googlovim preprostim ključnim besedilom, na koncu pa z neskončnim morjem sedežnih garnitur do kopalniških omaric in vsakega domačega predmeta vmes – iskanje preusmerimo iz zabavnega iskanja zaklada v preživetje najmočnejših.

Da bi se izognili kakršni koli preobremenitvi rezultatov iskanja, skupaj z napačno prekomerno porabo, smo svoje najljubše pohištvo zaokrožili na enemu idealnemu mestu – eHiša! Prav  za vsakega lastnika stanovanja, ki razmišlja o prenovi, oblikovanju kopalnice za novogradnjo ali preprosto potrebuje kakovostno kopalniško in kuhinjsko opremo.

Verjamemo, da ima naša ponudba na eHiša enega izmed najboljših izbir izdelkov za kopalnice in kuhinjsko posodo, ter pohištvo za hišo na splošno,  v celotni Sloveniji.

 

EHiša vizija

Slovenska spletna trgovina eHiša namenjena samograditeljem, kot tudi izvajalcem – nastala je z namenom ponuditi končnemu kupcu kvalitetno blago po dostopnih cenah!

Vrhunski izdelki za izgradnjo ali prenovo kopalnic, ogrevalnih sistemov in gospodinjske aparate. Podjetje Vokabi d.o.o. ima notranjo ekipo, ki nenehno skrbi, da spletna trgovina eHiša omogoča dostop do novih izdelkov, glede na najsodobnejše tehnologije in zahteve kupcev.

Kakovost in zadovoljstvo kupcev je slogan s katerim se tradicionalno ponašamo že 5 leto. Nadaljujemo s trendom nenehne rasti in se v naslednjih letih veselimo prisotnosti tudi na bližnjih trgih Evrope.

 

Ponudba

 E-Hiša je tu, da pomaga lastnikom stanovanj oživiti kopalnice in pomagajo gradbenikom domov pri njihovih projektih. Ponosni smo, da našim strankam ponujamo odlično nakupovalno izkušnjo, ki ponuja popolno lokacijo kakovostnih izdelkov in izjemne storitve za stranke za vaše popolno udobje.  Zavezani smo, da bomo ponudili dostopne cene, ki ne bodo pocenile kakovosti vaših stanovanjskih potrebščin. Ne glede na to, ali iščete pohištvo, okovje, zaslone ali kaj drugega, ste lahko prepričani, da bo vaš izdelek  izdelan iz materialov najvišjega možnega standarda. Osebno skrbimo, da so izdelava  in montaža naših izdelkov v vaše zadovoljstvo.

Naša obsežna ponudba  vključuje: kopalniško pohištvo, gospodinjske aparate, pohištvo za ogrevanje in hlajenje, inštalacije, opremo za delavnice, vrt in okolico, gradbene materiale ter opremo katera vam je potrebna kako bi kvalitetno uživali v času k ga imate z družino – oprema za pripremo žara, bazeni in jakuzzi-ji, kampiranje in ostalo, ter seveda neizogibna oprema za dom in nego.

 

Kopalnica

Zasnovana za stil in funkcijo, naša ponudba kopalnic ponuja bogato izbiro sodobnih in klasičnih modelov. Z našo vedno večjo izbiro stilov in barv lahko enostavno sprostite svojo domišljijo in ustvarite čudovito kopalnico, v kateri boste uživali vi in vaša družina. Ne glede na to, ali iščete prhe, kopeli, umivalnike ali posodobitev za pipo in tobogan za umivalnik, ima naša ponudba nekaj za vsakogar.

Seveda imamo na zalogi stranišča in ogledala, vključno z LED ogledali, pa tudi omarice za ogledala, grelnike za brisače in vrsto kopalniških dodatkov, kot so držala za brisače in stranišča, kljuke za ogrinjala, tehtnice in drugo. Končno lahko svoj projekt kopalnice dopolnite z ogrevanjem, kanali in prezračevanjem, tako da bo to na enem mestu za vse vaše potrebe v kopalnici.

Med dodatki za kopalnico je mogoče najti številne izdelke, ki olajšajo vsakodnevne opravke v kopalnici. Imamo izdelke za vsak okus in za vsak proračun.

V pestri ponudbi priznanih blagovnih znamk kot so Kolpa-san, Villeroy & Boch, Geberit, Grohe, Hansgrohe, Hatria, Catalano, Dolomite, Gorenje, Unitas, Herz, Danfoss, LIV in druge najdete kopalniško opremo različnih dizajnov, ki bodo zadovoljili prav vse vaše želje.

 

Gospodinjski aparati

Oživite svoj dom in odpravite težave z impresivno ponudbo gospodinjskih aparatov.

Ne glede na to, ali kuhate za enega ali celotno gospodinjstvo, lahko najdete idealno rešitev za enostavno pripravo obrokov. Izbirajte med samostoječimi in vgrajenimi kuhinjskimi aparati, vključno z mikrovalovnimi pečicami, pečicami, štedilniki in kuhalnimi ploščami. Pazite na uporabne funkcije, kot sta pirolitična tehnologija čiščenja in indukcije, da kar najbolje izkoristite svojo kuhinjo.

Naša paleta hladilnih aparatov je energetsko učinkovita in vključuje funkcije, ki vam olajšajo življenje. Z namiznimi in vitkimi pomivalnimi stroji za manjše prostore in modeli v polni velikosti za večja gospodinjstva lahko izberete idealen pomivalni stroj za svoj dom. Z napredno tehnologijo, ki vam pomaga prihraniti čas in energijo, lahko posodo čistite z lahkoto.

Ne glede na vaše potrebe glede perila lahko v naši ponudbi najdete idealen aparat za vaš dom. Glede na prostor, ki ga imate na voljo, in količino pranja lahko izbirate med samostoječimi in integriranimi modeli z naprednimi funkcijami, ki vam olajšajo življenje.

Raziščite našo ponudbo majhnih kuhinjskih aparatov, da dodate kuhinji pridih. Z grelniki za vodo, opekači kruha, aparatom za kavo, počasnimi štedilniki in še več lahko najdete idealne gospodinjske aparate, ki vam ustvarijo idealno kuhinjsko opremo.

Naše vrhunske blagovne znamke so SIMFER, HANSGROHE, GROHE, DEANTE, MIELE in druge, katere vam bojo oživile dom na izjemen način.

 

Ogrevanje in hlajenje

Izberite pravi sistem ogrevanja in klimatizacije za vaš dom in vnaprej boste prihranili denar, povrnili naložbo z nižjimi računi za energijo ali obojim. Naše blagovne znamke ( Gorenje, THORMA, EDILKAMIN, Ariston, TRORMA, LAVOR ASHLEY, FUEGO STYLE, SIMFER, SCHMITT, Centrometal ipd. ), pojasnila o značilnostih izdelka in kvaliteta izdelkov vam bojo pokazale, zakaj prava peč, centralno ogrevanje in izmenični sistem ali sistem z mini-split območjem izjemno vpliva na vaše vsakodnevno počutje in koliko je v bistvu, prava izbira in vrhunska kvaliteta, ključna za udobje v vašem domu.

 

Inštalacije

S svojim znanjem in izkušnjami smo prisluhnili vašim potrebam, raziskali vse možnosti in natančno ugotovili, kaj bo najbolj ustrezalo vam in vašemu domu. Zavedamo se, da je ta stopnja ključnega pomena za nemoteno namestitev in ustvarjanje popolnega okolja, ki deluje za zdaj in v prihodnjih letih, zaradi česar v ponudbi imamo vrhunske blagovne znamke katere vam bodo priskrbele potrebno kvaliteto in izpolnile vse potrebe katere vam inštalacije lahko priskrbijo,  na najboljši način.

Prva na vrsti med našimi blagovnimi znamkami je Mitsubishi, potem je sledijo Vogel&Noot, Zagožen in Koin. Od radioatorjev različnih modelov do ekspanzijskih posod in vsega kar pride vmes.

Široka ponudba, dolgo zadovoljstvo!

 

Delavnica, vrt & okolica

Se zavedamo, da je podnebja, območij trdote, višin in razmer toliko, kot je vrtov. Zato imamo ponudbo pripravljeno na pravi način, vrhunski, za ta prave vrtnarje. Od mestnih in balkonskih vrtnarjev do staršev rastlin v zaprtih prostorih in domačih dvorišč.

Tako kot vi smo se tudi mi tudi sami ukvarjali z vrtnarskimi izzivi – od posušenih in zmrzalih rastlin do sadja, ki zgnije, preden dozori, in vrtov, ki so jih uničili škodljivci. In tako kot vi tudi mi vedno iščemo rešitve, ki bodo vrtom pomagale uspevati. Naša ekipa neumorno pripravlja nove izdelke, ki olajšajo in veselijo vrtnarjenje. Želimo, da so vaše nove rastline doma videti tako neverjetno kot v vrtnih centrih. Zato je eHiša ustvarila to neverjetno ponudbo izdelkov različnih blagovnih znamk, od kosilnic in žag do različnih drugih vrst vrtnega orodja, in vsega kar vam pride na pamet pri pomisleku na urejanje vrta.

 

Dom in nega

Ne glede na to, ali želite spomladansko očistiti svoj dom ali preprosto potrebujete izdelke za tedensko čiščenje, poiščite našo rubriko »Dom in nega«  in našli boste pravi izdelek za svoje potrebe. Ponujamo vam široko paleto visoko kakovostnih čistilnih izdelkov, od katerih so številne znane blagovne znamke, kot je CURVER. Zagotavljamo, da so vsi naši čistilni izdelki po konkurenčnih cenah, da vam ponudimo kar najboljšo vrednost za svoj denar.

 

Prosti čas

Prizadevamo si, da nenehno ponujamo široko paleto kakovostnih izdelkov za vse navdušence na prostem, od nekaterih najboljših svetovnih proizvajalcev, po najboljših cenah. EHiša ceni vsako stranko in naredili bomo vse, da bomo zagotovili, da bo vaša nakupovalna izkušnja odlična.

Delimo vašo strast do narave in zato točno vemo kaj potrebujete. V naši ponudbi »Prosti čas« je prikazana celotna paleta izdelkov kateri vam bojo pokazali še eno lepšo stran uživanja na prostem.

 

Dodatna vprašanja in nasveti

Pri eHiši se pogovarjamo s strankami, da bolje predstavimo celotno ponudbo izdelkov in jim pomagamo pri odločitvi, s katero bodo zadovoljivo izpolnjene vse njihove potrebe. Zato lahko v primeru kakšnih dvoumnosti ali težav, pišete na e-pošto [email protected] ali pokličete na telefon 031 558 676.