Image default
Šport

GS FITNESS

Podpiramo naše stranke na vsakem koraku njihove fitness poti, ter postavljamo »piko  na i » tam, kjer vemo, da lahko nardite še več!

GS FITNESS – KDO SMO?

Smo ena vodilnih blagovnih znamk športnih oblačil v Sloveniji, ki ima široko paleto kakovostnih izdelkov za ženske in moške. Od suknjičev in kratkih hlač do spodnjega perila in kopalk.

Zgodbo »GS Fitness« piše ekipa, ki že vrsto let uspešno vodi največji športni center v Domžalah (Fit-Fit Domžale) in je zgodba o nešteto testiranjih športih oblačil in dodatkov, tako s strani inštruktorjev, znanih športnikov, kot tudi vsakdanjih ljubiteljev športa.

Želimo si da je »GS Fitness« delček vaše zgodbe in inspiracija k čimbolj aktivnemu športnem življenju. Želimo si da so naša oblačila in dodatki tista »pika na i«, da iz sebe izvlečete še tistih nekaj več pri doseganju vaših ciljev.

KAJ POČNEMO?

Že dolgo časa dosežemo odlične cene in zagotavljamo najvišjo kakovost. Močno smo vlagali v najsodobnejše proizvodne obrate in napredne preskusne ukrepe, da bi zagotovili izpolnitev obljub o čistosti in smo lahko prepričani, da vse, kar zapušča naše skladišče, ustreza najvišjim standardom.

Spoznajte svet »GS FITNESS«, kjer se ustvarjajo vaša najljubša športna oblačila in športni dodatki. Bodisi za vaše najljubše športne aktivnosti ali zgolj sproščeno in udobno počutje tekom dneva. Za gym, sport & life.

NAŠ GLAVNI CILJ

Naše poslanstvo je, narediti zgodbo o uspehu Slovenske športne blagovne znamke. Želimo, da bi naša blagovna znamka dajala navdih, da začnete ustvarjati tudi svojo lastno (športno-aktivno) zgodbo. V oblačilih in dodatkih, s katerimi se boste res super počutili.

Vaše sanje, da bi izgledali brezhibno elegantno, se uresničijo z GS FITNESS-om, ki je močno prisotna po celotni Sloveniji. To podjetje je s svojo elegantno ponudbo postalo ena izmed glavnih blagovnih znamk na področju Slovenije.

Svojo premoč je dokazal pri unikatih športnih oblačil. Toda to še ni vse. GS FITNESS v ponudbi ima tudi številne športne rekvizite. Prodaja vrsto dodatne opreme, ki vam bo pomagala doseči vse vaše šprtne cilje.

Vse, kar potrebujete za udobno in učinkovito vadbo.