Image default
Dom in vrt

Goldi

Široka ponudba

Goldi je trgovski zastopnik podjetja Atlantic Trade. Zadolžen je za prodajo in distribucijo kave Barcaffe Espresso ter drugih izdelkov prodajnega programa na območju osrednje Slovenije.

V podjetju se ukvarjajo tudi z prodajo naftnih derivatov, ki vključuje kurilno olje, dieselsko gorivo in prodajo bioenergentov, kot so lesni peleti ter ogrevalni sistemi na lesne pelete.

Dostava kurilnega olja

Najboljše kurilno olje OMW futurPlus je visoko kakovostno izboljšano ekstra lahko kurilno olje, ki je prijazno do okolja in kurilne naprave. OMV futurPlus je plod dolgoletnega razvoja vrhunskih strokovnjakov v laboratorijih skupine OMV.

Konstantna visoka kakovost olja omogoča večji izkoristek, nižje stroške ter optimalno delovanje kurilnih naprav. Inovativni proizvodni proces pa preprečuje nastajanje usedlin in korozije, s čimer ohranja čistost filtrov ogrevalne naprave.

Zakaj se odločiti za nakup?

Kurilnega olja OMV futurPlus se porabi manj od običajnega. Zaradi visoke kakovosti pa nima negativnih vplivov na ogrevalni sistem. Kupec z nakupom olja OMV futurPlus prejme bistveno več.

Zatopstvo za ogrevalne sisteme EASYPELL

Ponudbo na bioenergetskem trgu je razširjena tudi na prodajo in montažo lesnih pelet Easypell. So partner avstrijskega proizvajalca vrhunskih sistemov Okofen. V sklupu lesnih peletov ponujajo celovite storitve od montaže sistema do oskrbe s kurivom.

Uvoz in prodaja lesnih peletov

Podjetje je leta 2013 vstopilo na trg bioenergentov kot ekskluzivni uvoznik najbolj priznane nemške blagovne znamke German Pellets. Danes se ta del deli na veleprodajo in maloprodajo.

V sklopu veleprodaje Goldi partnerje oskrbuje z lesnimi peleti najvišje kakovosti in je edini podjetje, ki lesne pelete po najstrožjih standardih uvaža izključno iz Nemčije.

V sklopu malo prodaje pa Goldi prodaja in distribuira blagovno znamko Germen Pellets, ki velja za eno najbolj prodajanih premium lesnih pelet v Sloveniji.

Germen pellets – zmagovalec mnogih testov lesnih pelet

Podjetje velja za pionirja razvoja lesnih peletov na nemškem in evropskem trgu. Proizvodnjo sestavljajo tri tovarne, opremljene z najnovejšo tehnologijo. Regija je bogata s surovino in tovarnam omogoča proizvodnjo lesnih peletov izjemne kakovosti.