Image default
Dom in vrt

HomeOgarden

Slovenci res radi vrtnarimo

In čeprav ima veliko Slovencev svoj vrt, nimamo vsi te sreče. Zato sama trenutno svojo željo po vrtnarjenju usmerjam v rože in v majhne sadike paradajza in solate. S tem poskušam zmanjšat število nakup zelenjave v trgovinah, saj vem, da je moj paradižnik veliko bolj zdrav kot ta iz trgovine.

Skozi svoj projekt vrtičkanja sem našla slovensko znamko ekoloških gnojil in bio substratov HomeOgarden, ki pripomore k mojim vrtičkarskim uspehom, ob enem pa kvalitete moje zelenjave ne pokvari.

Ekološka zelena oaza v vsakem domu je vizija podjetja HomeOgarden. Tako si lahko vsakdo vzgoji sočno zelenjavo, aromatična zelišča in sladko jagodičevje. Zdrav obrok se začne v zemlji, nadaljuje pri sredstvih za vzgojo rastlin in konča na z ljubeznijo pripravljenem krožniku. Njihova misija je lokalno, ekološko in samooskrbno.

 

Spletna trgovina HomeOgarden

V HomeOgarden spletni trgovini najdete vse kar potrebujete za ustvarjanje vašega sanjskega organskega vrtička: organska gnojila, tekoča organska gnojila, kokosova vlakna, bio substrate, bio semena, sadilne vreče in še mnogo več.

Če iščete prve inspiracije ali koristno informacijo za vaš vrtiček, si poglejte vrtičkarske nasvete, kjer izveste tudi to, kateri substrat izbrati, in kako do več sočnih paradižnikov. Na spletni strani pa vam ekipa strokovnjakov ekološke obdelave zemlje, ki stoji za podjetjem HomeOgarden, ponudi obilo svežih in urbanističnih pristopov k vrtnarjenju. Tako nas bo še več lahko uživalo v gojenju svoje bazilike in solate.