Image default
Dom in vrt

KATA

Shopfitting & Design

Pri oblikovanju notranjosti je veliko več kot preprosto izbiranje barv. Seveda lahko zapišete vrste barv in umetniških del, ki jih želite za svojo npr. spalnico, toda notranji oblikovalec in notranji arhitekt bosta vsak dan imela več dostopa in boljši občutek za oblikovanje, ko gre za pretvorbo vaše ideje v resničnost.

Ker bo svet vedno potreboval pisarniške prostore, restavracije, domove in kakršen koli prostor, kjer bodo lahko več ur razmišljali, se družili ali se preprosto sprostili, je varno reči, da je pot v prihodnost notranjega dizajna in ureditve precej postavljena v kamen.

 

Unikatna ponudba

Z več kot 25-letnimi izkušnjami pri oblikovanju in opremljanju prodajnih in vseh ostalih prostorov in ambientov, Kata Shopfitting & Design ponuja kreativne in celostne rešitve na področju notranje opreme trgovskih poslovnih in zasebnih prostorov, od idejne rešitve do izvedbe in montaže.

Podjetje Kata Shopfitting & Design, ki temelji na najboljših narodnih oblikovalcih in arhitektih, vsebuje veliko soritev ter  dodatne opreme v različnih arhitekturnih stilih in velikostih.

Za razliko od drugih spletnih mest za hišne načrte, Kata Shopfitting & Design približuje stranke svoji ekipi nagrajenih oblikovalskih strokovnjakov in arhitektov, da sodelujejo pri projektiranju in oblikovanju poslovnih in zasebnih prostorov, ki ustreza njihovim potrebam. Ekipa Kata Shopfitting & Design razume, da je gradnja ili oblikavanje  doma ali prodajnega prostora vznemirljiva priložnost, ki se zgodi vsaj enkrat v življenju, in si prizadeva strankam ponuditi koristne izkušnje od začetnega procesa načrtovanja  do končanega projekta.

 

Storitve

Poskrbimo za celoten projekt. Od podajanja same ideje do izvedbe do končnih rezultatov, ki so narejeni natančno po vaših željah in navodilih. Zaradi toliko let izkušenj smo s strankami vzpostavili tesne odnose in se soočili z velikimi zahtevami, ki smo jih uspeli izpolniti do popolnosti in stoodstotnega zadovoljstva strank.

Naš proces dela je razporejen v 4  faze:

 

Svetovanje – pogledamo vašo trenutno notranjost in na podlagi tega skupaj z vami oblikujemo ideje in preučimo vaše želje in potrebe, da dobimo natančno sliko o vaši sanjski notranjosti.

 

Projektiranje – nato preidemo na drugi del, ki je načrtovanje in oblikovanje pohištva za vaše prostore. Za nadaljnjo izdelavo vam pripravljamo tehnične skice, v katerih se že začenja uresničevanje vaših želja.

 

Proizvodnja – ker imamo lastno proizvodnjo kovinskih elementov, to vključuje laserske reze, varjenje, krivljenje in končno montažo. Kar se tiče lesenih ter drugih elemetov, te pa izdelajo naši dolgoletni partnerji.

 

Montaža – končni del, kjer sestavljamo  pohištvo v vašem domu, od začetka do konca, skupaj z našo ekipo profesionalnih monterjev.

 

KATA

Shopfitting & Design

Pogovorimo se o vašem projektu in naj vsaka vaša ideja o videzu vašega doma, vašega podjetja, vaše trgovine, vašega prostora postane resničnost.