Image default
Dom in vrt

Ležišča

Ležišče, ki je več kot le to

Ležišče ni le kos pene ali vzmeti obdan s prevleko, ki je dovolj primerno, da služi svojemu namenu – spanju. Ležišče je oziroma mora biti vaša oaza sprostitve, regeneracije in osnova, da si zgradite zdravo spalno rutino za dober imunski sistem. Je mesto, kamor se po napornem dnevu uležete ter svojemu telesu omogočite, da si nabere novih moči.

IZBERITE ZASE LE NAJBOLJŠE

Izberite ležišče, ki je več kot le to. Le tako se boste zjutraj zbujali naspani ter polni novega elana. A da pridete do tega, morate vložiti nekaj volje in truda, da tako ležišče tudi poiščete. Če se zavedate, da je spanec temelj vašega zdravja, bo to za vas enostavno.

KAKO DO PRAVEGA, OSEBNEGA LEŽIŠČA?

Dandanes je to enostavno, saj v ospredje prihajajo ležišča, ki se izdelujejo po meri vsakega uporabnika. Ker smo vsi unikat, mora biti tako tudi ležišče. Znanje, tehnologija in vrhunski materiali so sestavine popolnega ležišča Leticia, ki se izdela glede na uporabnikove telesne lastnosti, spalne navade, morebitne zdravstvene težave ali druge želje.

LEŽIŠČE V OBJEMU POSTELJE BOXSPRING

Poezija popolnega spanja se mora začeti v trenutku, ko vstopite v spalnico. Izgled celotne postelje, ki odraža vas in vašo perfekcijo, je nekaj, na kar morate biti še posebej pozorni, ko nakupujete. Kupiti kakovostno ležišče in ga vstaviti v posteljni okvir, ki ni po vašem okusu, ne pride v poštev.

Če vas zanima, katere so najbolj iskane in zaželene postelje zadnjih nekaj let, kliknite tukaj.
Postelje BoxSpring razvajajo s svojo nadstandardno višino do 72 cm, unikatnim in dovršenim dizajnom ter ležiščem, ki ni serijsko proizvedeno, temveč je izdelano lokalno v Sloveniji, izključno glede na vaše telesne lastnosti, potrebe in želje.

Dati prednost udobnemu in zdravemu spanju ali dizajnu postelje?

Odločitev je enostavna! V Spalnem centru Maremico imate lahko oboje. Postelja BoxSpring s po meri izdelanim ležiščem Leticia je ključ do zdravega spanca, ki je ključen za gradnjo dobrega imunskega sistema.