Image default
Dom in vrt

Ležišče

Kako izbrati primerno ležišče?

Kvalitetno ležišče bi morala biti prioritetna investicija vsakega posameznika. Zakaj? Na ležišču preživimo dobršen del življenja, kar eno tretjino. Od dobro prespane noči je odvisno naše dobro jutro in dober dan. Ležišče, na katerem se res odpočijemo, nam zagotavlja boljšo fizično in psihično zmogljivost prihodnji dan. S kvalitetnim ležiščem tako investiramo vase in v svoje zdravje. Zato izbira pravega ležišča zahteva določen postopek in čas. Namreč, dejstvo je, da vsakemu posamezniku ne ustreza kakršnokoli ležišče, saj je zanj ustrezno ležišče odvisno od njegovega spalnega položaja, teže, konstitucije telesa …

  1. Meritev udobja na ležišču

Ležišče Leticia  je ležišče, ustvarjeno po meri uporabnika. Ker se zgolj z ležanjem na ležišču ne da ugotoviti, katero ležišče je najustreznejše za posameznika, v Spalnem centru Maremico to rešujemo z meritvami. Naprava VisualComfort s slikovnim prikazom pritiskov telesa na ležišče,  jasno pokaže na katerem ležišču se vaše telo najbolje počuti.

 

  1. Po meri narejeno ležišče

Ležišče Leticia je edino ležišče, ki omogoča nastavitev primernega udobja za posameznika po celotnem ležišču. Sestavljeno je iz modulov petih različnih trdot, s katerimi za vsak predel telesa posebej po celotnem ležišču nastavimo primerno trdoto. Postavimo jih glede na vaše udobje oziroma glede na informacije z izpolnjenega merilnega obrazca. Po grobi nastavitvi ležišča z moduli, uredimo še fino nastavitev ležišča z vašo izbiro vrhnjega sloja. Izbirate lahko med tremi vrhnjimi sloji različnih trdot in materialov.

  1. Možnost spreminjanja udobja po nakupu

Po nakupu lahko ležišče Leticia v prihodnosti obnavljate in podaljšujete njegovo udobje. To pomeni, da vam ob morebitnem slabšem spancu čez čas, omogočimo spreminjanje postavitve modulov in zamenjavo vrhnjega sloja.

Ležišče Leticia na voljo v treh različnih modelih

Ker si želimo zadovoljstva vseh naših uporabnikov, je ležišče Leticia na voljo v kar treh različnih modelih: Leticia Spring, Leticia TrioComfort in najnaprednejši model Leticia Multimodular.

Ležišče Leticia Spring je ležišče, primerno za ljubitelje trših ležišč. Sestavljeno je iz zračnih žepkastih vzmeti. Njegovo udobje uravnavate z izbiro vrhnjega sloja, ki ga po več letih uporabe lahko preprosto zamenjate.

Ležišče Leticia TrioComfort  omogoča nastavitev udobja na najbolj pomembnih delih ramen, križa in bokov. Po več letih uporabe ležišča, udobje lahko podaljšate s preprosto menjavo treh modulov ali z menjavo vrhnjega sloja.

Ležišče Leticia Multimodular velja za vrhunsko inovacijo na trgu ležišč. Gre za najnaprednejše in najbolj osebno ležišče znamke Leticia. Posamezniku je z moduli različnih trdot prilagojeno na kar 20 območjih ležišča, ki so kadarkoli v prihodnosti zamenljivi.

Ležišče Leticia vs vodna postelja

Če se že nekaj časa spogledujete z željo preizkusiti vodno posteljo, je Spalni center Maremico pravi naslov tudi za uresničitev te želje. Vodna postelja se namreč prav tako kot ležišče Leticia Multimodular 100 % prilega vašemu telesu in spalnim navadam.

Bodisi izbira ležišča Leticia bodisi izbira vodne postelje Lectus  – spalno udobje je v vsakem primeru zagotovljeno.