Image default
Dom in vrt

Spalni center Maremico

OTVORITEV prenovljene spletne trgovine Maremico – za popoln spanec!

Spalni center Maremico, center vrhunskih rešitev za popoln spanec. Pohvalimo se lahko s salonom na Šlandrovi ulici 4 v ljubljanskih Črnučah, kamor vabimo vse, ki zase, za svoje spanje želijo le najboljše in prisegajo na vrhunsko kakovost. A to še ni vse. Pohvalimo se lahko tudi s prenovljeno spletno trgovino www.maremico.si.

Prenovljena spletna trgovina

Po novem lahko, poleg čudovitih barvnih rjuh, odej, vzglavnikov in posteljnine, v spletni trgovini maremico naklikate tudi po meri izdelana oz. prilagojena ležišča Leticia in Lectus, BoxSpring postelje ter ostale inovativne rešitve za udobno, sproščujoče in zdravo spanje.

Več izbire za več udobja

Da boste lažje poskrbeli za udobje po vaši meri, smo razširili program posteljnine in odej. Prav tako je poenostavljena izbira najbolj priljubljenih barvnih rjuh Bella Donna.

NOVOSTI v spletni trgovini Maremico

Vse, kar potrebujete za udobje našega spanca, je tu. Preverite katere izdelke lahko po najdete v naši osveženi spletni trgovini Maremico:

ležišče Leticia
vodno posteljo Lectus
postelje BoxSpring
izdelke v primeru težav z refluksom
inovativne rešitve za zdravo spanje v primeru, da imate težave s potenjem in iskanjem personaliziranega udobja in v primeru da imate težave z refluksom

Vabljeni, da vstopite v našo osveženo spletno trgovino www.maremico.si ter sebi in svojim najdražjim kupite izdelke, s katerimi boste zagotovili zdrav spanec. Le ta je ključen za naše zdravje in prav je, da zanj lepo poskrbimo.