Image default
Izobraževanje

eVarnost

3 izpiti iz varstva pri delu, ki jih lahko opravljate prek spleta

Usposabljanje zaposlenih iz varstva pri delu je obveznost vsakega delodajalca. Velja za vse. Ne glede na to vašo velikost, število zaposlenih ali vrsto dejavnosti. V času korone pa se je opravljanje izpitov digitaliziralo. Poglejmo, kaj to pomeni za vas.

 

Zakaj prek spleta?

Zaradi dogodkov zadnjega leta so vsa podjetja prisiljena k prilagajanju novim razmeram. To prinaša številne prednosti, ugodnosti, ponastavitve in optimizacije delovnih procesov.

Če želite, lahko eVARNOST vodi tudi vašo evidenco. Tako boste vedno pravočasno opozorjeni, kdaj vam poteče usposabljanje, zdravniški pregled ali pregled delovne opreme.

 

  1. Korona in varno delo od doma

Spletni tečaj vsebuje navodila za varno delo, spletni seminar in samooceno tveganja s strani zaposlenega. Tako lahko zaposleni ured svoj dom v prijetno delovno okolje, vi pa kot delodajalec prejmete ustrezne predloge za izboljšanje varnosti pri delu od doma. Cena tečaja je 25 EUR.

 

  1. Administrativno delo

Spletni tečaj vsebuje navodila za varno delo s slikovnim zaslonom, spletni seminar in preizkus znanja. Po končanem usposabljanju prejmete zapisnik s potrdilom o usposobljenosti zaposlenega v elektronski obliki. Veljavnost je 4 leta, potem je potreben obnovitveni tečaj. Cena tečaja je 15 EUR.

 

  1. Izpit za dvižno košaro in ploščad

Spletni tečaj vsebuje navodila za varno delo z dvižno košaro ali ploščadjo. Po končanem usposabljanju prejmete zapisnik s potrdilom o usposobljenosti zaposlenega v elektronski obliki. Veljavnost je 2 leti, potem je potreben obnovitveni tečaj. Cena tečaja je 90 EUR.

 

Kako do eVarnost tečaja?

 Izberite svoj tečaj. Na voljo je številna izbira vseh vrst.

Na podstrani vpišite podatke ter zahtevajte ponudbo: Po plačilu predračuna na e-mail prejmete uporabniško ime in geslo. Kliknite na gumb eVARNOST tečaj ter vnesite uporabniško ime in geslo. Nekateri tečaji omogočajo tudi obisk eVARNOST trening centra, ki vam ga zelo priporočamo.

 

Želimo vam uspešno učenje in dober rezultat!

 

 

Avtor: Gregor Vuk