Image default
Izobraževanje

Tečaj angleščine po vaši meri

Dobro znanje angleškega jezika vam lahko odpre številna vrata v svet. Služi namreč kot odlična odskočna deska tako v zasebnem kot poklicnem življenju. Tečaj angleščine je odličen način, kako znanje angleščine karseda hitro nadgraditi in utrditi.

Pridružite se zadovoljnim tečajnikom

V jezikovni šoli Lingula so najbolj ponosni na zadovoljne tečajnike, ki se vselej znova vračajo v njihove učilnice. Prednost jezikovne šole Lingula je med drugim izjemno prilagodljivo učno okolje. To vam omogoča, da najdete tečaj angleščine, ki vam ustreza tako terminsko kot po programu.

(Po)govor je na prvem mestu

Angleščina je v današnjem času nepogrešljiv globalni jezik, brez katerega si težko predstavljamo vsakdanje življenje. Vsi pa vemo, da je pri učenju novega jezika najtežje pridobiti samozavest za sproščen in suveren govor. V Linguli zato velik poudarek namenjajo (po)govoru v angleškem jeziku. Na tečaju angleščine tečajniki govorijo kar 80 odstotkov časa, kar bistveno pripomore k temu, da se v tujem jeziku hitro začnejo počutiti kot na domačem terenu.

Zabavno s poučnim

Tečaj angleščine v Linguli poteka po izvirni in dokazano učinkoviti govorni metodi Lingula – Your Licence to Speak™. Izkušeni profesorji za vsako učno uro pripravijo zanimive teme, s pomočjo interaktivnih vaj pa boste svoje znanje utrdili tudi na konkretnih primerih. Če bi svoje znanje angleščine radi osvežili in izboljšali, se dogovorite za brezplačen umestitveni pogovor v jezikovni šoli Lingula.