Image default
Izobraževanje

Tečaj angleščine za otroke po govorni metodi

Tečaj angleščine za otroke v jezikovni šoli Lingula poteka interaktivno, po govorni metodi Lingula Kids in z izkušenimi učitelji, ki otroke navdušijo.

Tečaji za otroke potekajo v različnih starostnih skupinah in oblikah: za malčke, šolarje in dijake, v skupini ali individualno. Izkušeni učitelji z zanimivimi temami pritegnejo pozornost otrok in jim angleščino približajo prek igre. Otroci tako v angleščini spregovorijo veliko hitreje kot ob klasičnem pristopu.

Pravljične urice v čarobnem okolju

Za malčke v Linguli pripravljajo pravljične urice, kjer se učijo na sproščen način. Otroci prisluhnejo zanimivim zgodbicam in ob tem »srkajo« zvoke, besede in intonacijo angleščine. Tak pristop je zelo blizu naravnemu usvajanju jezika, torej temu, kako se otrok uči materne govorice.

Pravljice malčkom oblikujejo svet, v katerem se počutijo sproščeno, jih zabavajo in spodbujajo njihovo domišljijo. S pomočjo pravljic se otroci učijo angleščine tako, kot imajo najraje. S petjem, plesom in zanimivimi igricami učiteljice poskrbijo, da je učenje zabavno in se otroci vsako uro naučijo česa novega.

Poletne počitnice z Lingulo

Na Lingulinih poletnih počitnicah otroci prijetne in zabavne dejavnosti združijo s koristnimi. Jezikovne počitnice so odlična izbira za zgovorne otroke, ki se želijo v angleščini počutiti še bolj domače.

V Linguli vam ponujajo več programov, od jezikovnega tabora nad Cerknim do dopoldanskih in celodnevnih jezikovnih počitnic v Ljubljani. Izbirate lahko med kombinacijami jezika s športom, trendovskim programiranjem ali ustvarjalnim fotografiranjem.

Na Lingulinih poletnih jezikovnih počitnicah se otroci potopijo v angleščino in naredijo preskok v znanju, hkrati pa dobijo tudi voljo do nadaljnjega učenja. V novo šolsko leto tako vstopijo samozavestnejši in z boljšim znanjem angleščine kot prej.

Zabavno učenje z igro

Tečaj angleščine za otroke v Linguli poteka po izvirni govorni metodi Lingula Kids™. Visoko usposobljene in skrbno izbrane učiteljice znajo otroke navdušiti. S pomočjo igric in interaktivnih vaj pa jih obdržijo zbrane vseh 60, 75 ali 90 minut. V Linguli so oblikovali učinkovit pristop, ki otroke zabava in vzbudi pozitivna čustva. Ob takem pristopu si otroci bolje zapomnijo nove besede in lažje ponotranjijo angleški jezik.

Učinkovito govorno metodo lahko otroci preizkusijo na brezplačnih predstavitvenih uricah v juniju in septembru.