Image default
Šport

Joga Blazina

Kaj morate vedeti, preden kupite joga blazino?

Ne glede na to, ali se vaša kariera v jogi šele začenja ali pa že nekaj časa vadite si preberite kaj morate vedeti, ko kupujete nova joga blazino.

Joga blazine se uporabljajo za boljši oprijem in blaženje pri telovadbi. Čeprav si lahko joga blazino sposodite v vseh joga studiih in telovadnih centrih, je vseeno dobro, da si jo kupite sami. Joga blazine v vadbenih centrih lahko namreč vsebujejo številne bakterije, kot so npr. glivice.

Če nameravate jogo izvajati doma in ne v studiu pa seveda obstajajo še številne druge prednosti nakupa lastne opreme. V članku si preberite, kaj morate vedeti o blazinah za jogo preden se odločite za nakup.

Pester izbor joga blazin

Na trgu je na voljo veliko različnih blazin za jogo. Morda si ogledujete take s čudovitimi dizajni ali pa vas bolj zanima njihova praktičnost.

Pri nakupu joga blazine upoštevajte material, iz katerega je narejena, debelino in trpežnost. Vsi našteti atributi pa bodo vplivali tudi na ceno.

Za novince v jogi

Poskrbite, da bo vaša nova joga blazina dovolj oblazinjena! Ker ste šele na začetku, bo to dejavnik, ki bo neznatno vplival na vaše udobje med izvajanjem joge.

Joga blazina naj bo lahka

Kot je pomembno dobro oblazinjenje, je pomembno tudi to, da je blazina lahka – kdo hoče naokoli ves čas prenašati težke blazine?

Odlična izbira je blazina Pro Lite Manduka, ki je lahka, ampak ponuja udobje in podporo tudi pri bolj zahtevnih asanah.

Ne bojte se zapraviti kakšnega dodatnega eura

Ne razumite nas narobe – popolnoma podpiramo varčevanje denarja. Toda kakovostna joga blazina je res vredna vašega denarja. Kakovostne blazine so bolj trajne in manj onesnažujejo okolje!

Izberite zabavno in lepo blazino!

Sicer so številne funkcionalnosti blazine zelo pomembne – ampak sigurno boste na svoji blazini bolj uživali, če bo prijetna na pogled.

Jogaline.si

Pri jogaline.si boste našli joga blazine iz naravnih materialov, ECO joga blazine in potovalne joga blazine. Na spletni strani pa so na voljo tudi razni drugi dodatki, ki jih potrebujete za izvajanje joge. Vljudno vabljeni, da na spletu preverite pestro ponudbo!