Image default
Nega in zdravje

Brez kolagena dneva ni, saj on za zdravje in lepoto poskrbi

Si želiš zdrave kože, gostih in sijočih las ter močne nohte?

Poglej in popij Collagen Beauty gel, ki za vse to poskrbi. Vsako jutro ga odpreš in spiješ. Svoje rezultate boš videl že po nekaj tednih uporabe. Enostavno ga vzameš vrečko iz embalaže, ki jo streseš v kozarec, pomešeš in popiješ. S Collagenom Beauty gelom bomo dobile notranjo ljubezen, ki jo bomo na vzven sijale ter novo dozo pozitive pridobile in se v svet napotile.

Vsaka ženska z leti gubice pridobi, a s kolagenom te težave ni. Samozavest bomo pridobile s strastjo, s pitjem kolagena bomo nahranile našo dušo in telo. Poskrbele bomo za naše sijoče lase, čudovite nohte, odmaknile gubice in moč ženske ponovno pridobile. V izdelkih Collagen gel je kolagen, ki ima nizko molekulsko maso se absordira in z vitamini B5, B6, B12 ohrani energija in delujejo učinkovito na tvoje telo in kožo.

S starostjo prihaja do obrabe hrustanca, sklepov in prihaja do krhkih kosti, bolečinah v sklepih in zapestju. Collagen Beauty gel je sestavljen iz kolagena Verisol® in Collagen Fit gel je sestavljen iz Fortigel®. Oba vsebujeta patentirano obliko.

Pomanjkanje kolagena v telesu

Na pomanjkanje kolagena v telesu nas opozarjajo številni znaki, saj lasje izgubljajo les, koža postane bolj hrapava in manj elastična, pojavljajo se različne gubice in nohti se začnejo lomiti. Kolagen najdemo v sklepnem hrustancu, v koži, črevesni steni, vezeh, kosteh, tetivah in zobeh. V vsakem delu našega telesa je prisoten in je sestavni del celostne telesne strukture, kar pomeni da je prisoten tudi v vseh notranjih organih.

Prehransko dopolnilo Collagen Fit gel (Fortigel®) pomagamo kostem, hrustancu in pri gibanju, da ni bolečin, saj se kolagen s starostjo izgublja. Sredi dvajsetih let se v našem telesu začnejo izgubljati sposobnosti obnove kolagena za približno 1,5 odstotka letno, kar pomeni, da lahko do 45. leta raven kolagena pade tudi do 30 odstotkov.

Zelo priporočljivo je uporabljati kolagen že zgodaj, da se izognemo različnim bolečinam, lomljenju nohtov, izgube sijaja las in da ne prihaja do pojavljanja različnih aken in gub na koži ter da ne postaja koža negibljiva in neprožna.