Image default
Nega in zdravje

Kolagen za življenjsko moč in lepši videz.

Produkt, ki vam ga predstavljam je prehransko dopolnilo s kolagenom in vitamini, t.i. Collagen gel.

 

Slovenski produkt

Gre za slovenski produkt, katerega proizvajamo in tržimo v Sloveniji že dobrih 5 let. Prvotno smo ga razvili z namenom pomagati ljudem, ki imajo težave z gibanjem, bolečinami v sklepih in mišicah ter ljudem, ki si želijo predvsem ohranjati lep, mladosten videz kože, izboljšati strukturo nohtov in las.

Razvili smo dva izdelka, katera se predstavljata pod imenom Collagen Beauty gel in Collagen Fit gel. Oba produkta sta prehranska dopolnila s kolagenom in vitamini, le okus se razlikuje in vsebnost ter vrsta kolagena. Kolagen v obeh produktih je govejega izvora in ima nizko molekulsko maso ter s tem boljšo absorpcijo. Kolagen kot glavna surovina v izdelku je dobavljen od proizvajalca Gelita (https://www.gelita.com/en), gre za enega večjih proizvajalcev kolagena v Evropi, omenjen kolagen ima tudi Medex v nekaterih svojih produktih s kolagenom.

 

* Collagen Beauty gel je namenjen predvsem tistim, ki želijo lepšo in mladostno kožo, močne in gostejše lase ter trše nohte. Redno pitje namreč pomaga izboljšati strukturo nohtov in las ter pripomore k lepši, elastični koži.

* Collagen Fit gel je namenjen predvsem tistim, ki so športno aktivni (profesionalcem in rekreativcem), starejšim ljudem in ljudem, ki imajo težave s sklepi, mišicami, tkivi.

Oba produkta sta pakirana v embalaži v kateri se nahaja 14 vrečk in zadošča za 14.-dnevno pitje. Priporoča pa se pitje vsaj 3 mesece brez prekinitev, prvi rezultati pa se poznajo že po mesecu dni rednega pitja.

Ena vrečka Collagen Beauty gela (dnevni odmerek) vsebuje ca. 2,5 g kolagena Verisol, kar je tudi priporočljiva dnevna količina proizvajalca kolagena Gelita.

Ena vrečka Collagen Fit gela (dnevni odmerek) vsebuje ca. 4,5 g kolagena Fortigel, kar je tudi priporočljiva dnevna količina proizvajalca kolagena Gelita.

 

Dober okus in enostavna uporaba

Ena večjih prednosti naših izdelkov pred konkurenco je predvsem ta, da sta oba dobrega okusa in enostavna za uporabo oziroma konzumiranje. Vsebino vrečke lahko zaužijemo namreč samostojno ali razredčeno z vodo. Okus je podoben pomarančnemu soku, ki smo ga razredčili z vodo.

Ena izmed večjih prednosti je tudi ta, da gre za slovenski proizvod, ki vsebuje poleg kolagena še C vitamin in veliko drugih vitaminov, ki jih ljudje vsakodnevno potrebujemo: biotin, niacin, B5, B6, B9, B12.

Naš produkt je cenovno primerljiv konkurenčnim, pogosto celo cenejši kot marsikateri podoben produkt s kolagenom. Oba produkta vsebujeta izjemno kakovosten goveji kolagen z nizko molekulsko maso, ki se hitro absorbira v naše telo.