Image default
Nega in zdravje

Divji cvet

Vsi izdelki na spletni strani https://divjicvet.si/ so izdelani iz najkakovostnejših eteričnih in rastlinskih olj. Razvajajo vas, vašo kožo in čutila.

Primerni so za različne vrst kože in ne vsebujejo raznih umetnih dišav, barvil, dražilnih snovi, parabenov in konzervansov.

Kvalitete naravne kozmetike Divji Cvet

  • Naravne sestavine
  • Ročna izdelava in pakiranje
  • Izdelki niso preizkušeni na živalih
  • Izjemne regerativne lastnosti produktov
  • Ugodna cena

Pester nabor produktov

Izberite popolne izdelke zase in preglejte našo pestro ponudbo. Na voljo imamo izdelke za nego obraza, nego rok in nego telesa.

Kako je znamka Divji Cvet prodrla na slovenski trg?

Slovenska predstavnica znamke Divji Cvet, Andreja Zalokar se je z znamko spoznala na hrvaški obali. Kupila jo je v trgovini, kot darilo za svojo prijateljico. Ker pa je svojo kremo pozabila doma je nakupila tudi nekaj zase. Kremo jo preizkusila že isti večer, naslednje jutro in spet zvečer! Že takoj je spoznala, da je krema Divji Cvet boljša kot vse kreme, ki jih je preizkusila kadar koli prej.

Še ena pozitivna lastnost kreme je bila, da je precej cenejša od običajnih krem. Hitro je zbrskala tudi kontakt lastnikov in se pozanimala o potencialnih možnostih sodelovanja. Hrvaška lastnica znamke je bila navdušena nad sodelovanjem – in tako se je pot tudi začela!

Poleg hrvaškega in slovenskega trga, so izdelki Divji Cvet na voljo tudi v Veliki Britaniji, kmalu pa načrtujejo tudi širitev na Poljsko in v Nemčijo.

 

Promotorka in obraz znamke v Sloveniji je vsem znana Nina Gazibara!

Zaradi dolgoletnega izpostavljanja ličilom in seveda tudi zaradi let so se na koži pojavile mnoge spremembe in posledice. Nina je preizkusila mnogo krem, tudi dražjih zaradi svojih potreb. Težave s kožo so se pojavile predvsem v kasnejšem obdobju. Koža je postala razdražena, rdeča, srbeča in zabuhla. Zamenjava mnogih krem pri teh problemih žal ni pomagala. Z uporabo krem Divji Cvet pa se je iritacija popolnoma odpravila in tako je zadovoljna uporabnica naravnih krem že 20 let!