Image default
Izobraževanje

Varnost.net

Usposabljanje preko spleta 

Oglejte si usposabljanja preko spleta na varnost.net. Nudimo najrazličnejša usposabljanja, ki jih lahko opravite v udobju svojega doma!

Korona in delo od doma

Opravite usposabljanje preko spleta, kjer se boste seznanili z vesbino internega akta za delo od doma. Tečaj vsebuje navodila za varno delo, seminar in samooceno tveganja. Hitro, enostavno in brezskrbno kar preko spleta!

Administrativno delo

Spletni tečaj pri eVarnost za administrativno delo zagotavlja hitro in kvalitetno usposabljanje vseh, ki delajo v pisarnah. Tečaj vsebuje potrebne informacije za varno delo s slikovnim zaslonom, spletni seminar in na koncu še preizkus znanja.

Izpit za dvižno košaro in ploščad

Kvalitetno usposabljanje za vse delavce, ki opravljajo delo z dvižno košaro ali ploščadjo. Prejeli boste vsa navodila za varno delo z delovno opremo, spletni seminar in preizkus znanja.

Kako do eVarnost usposabljanja?

  • Vpišite podatke v kontaktni obrazec in pošljite prošnjo za ponudbo ali predračun
  • Po plačilu predračuna boste na svoj e-poštni naslov prejeli uporabniško ime in pripadajoče geslo
  • Po kliku na gumb eVarnost usposabljanje boste vnesli uporabniško ime in geslo
  • Želimo vam veliko užitkov v učenju in reševanju izpita!

Lahko pa obiščete tudi naš trening center ter pridobite še praktične izkušnje.

Izpit za viličar

Želite postati voznik viličarja? Morda iščete novo službo in je to pogoj za zaposlitev? Kot vse ostale tečaje lahko pri nas opravite tudi izpit za viličarja. Uspešno opravljen tečaj velja 2. leti, po tem času pa ga je potrebno obnoviti.

Usposabljanje za gradbene delavce

Tečaj je primeren za zidarje, keramičarje, pleskarje, vodoinštalaterje in fasaderje. Poskrbite za dobro varnost pri rušitvenih, montažnih in krovokleparskih delih!

Izpit za TGM

Kvalitetno usposabljanje za vse delavce, ki opravljajo delo s težko gradbeno mehanizacijo (TGM). Na našem tečaju boste prejeli vse informacije, da boste upravljali težke gradbene mehanizacije v svojem delovnem okolju varno in zanesljivo.

Usposabljanje za varno delo na višini

Delo na višini velja za eno izmed bolj nevarnih. Odločite se za usposabljanje preko spleta pri nas in zagotovili vam bomo vse potrebne informacije in izkušnje, da boste pri delu na višini popolnoma varni!

Usposabljanja preko spleta na eVarnost.net!

Za še več usposabljanj pa obiščite našo spletno stran in preverite pestro ponudbo!