Image default
Nega in zdravje

Luksuzna nega za vašo kožo in lase

Želite izgledati dobro. Želite negovati svoje telo. Želite ostati zdravi tako, da ne uporabljate agresivnih kemikalij, ki jih pogosto najdemo v kozmetičnih izdelkih. Želite negovalne izdelke BYROKKO z vrhunskimi naravnimi sestavinami in nebeškimi vonjavami

BB krema

BB krema je vrhunski lepotni izdelek 3v 1, ki služi kot podlaga, vlažilec in krema za nego kože. Kožo pomirja in nahrani ter jo naredi lepšo tako, da prekrije nepopolnosti in polira vaš naravni ten kože. Primeren je za vse tipe kože in je na voljo v 2 različnih tonih.

 

Coconut Bomb

Coconut Bomb je hranilna maska za lase, ki izboljša vaše lase na več ravneh. Najprej obnovi suhe in poškodovane lase. Drugič, hidrira. Tretjič, izboljša teksturo in sijaj vaših las. In četrtič, neguje razcepljene konice in učinkovito zmanjša videz uničenih las. Vse to z nebeškim vonjem kokosa in brez parabenov, ki škodujejo koži.

 

Aloevera gel

Aloevera gel je obvezen za vsako poletno avanturo. Kožo nahrani po izpostavitvi soncu. Prav tako se hitro vpije in dopolni vaš videz na plaži z odličnim vonje,.

 

Shine Bronze

Shine Bronze je negovalno suho olje za lase in telo. Kožo vlaži in poudari vašo porjavelost, hkrati pa vaše kože ne zmasti. 100% naravne sestavine poskrbijo, da je vaše telo videti in se počuti lepo navzven in znotraj.

 

Shine Brown

Shine Brown je vrhunska krema za porjavitev, ki vam s popolnoma naravnimi sestavinami pomaga pridobiti privlačen ten. Je brez madežev in učinkovit za vse tipe kože.

 

After Sun

After Sun vlaži in revitalizira vašo kožo. Gladka, mehka in dobro navlažena koža je najboljša za popolno poletno zagorelost.

 

Shine Brown Oil

Shine Brown Oil je odličen partner za poletno porjavitev, narejen iz vrhunskih naravnih sestavin. Kožo neguje in vlaži – ter se hitro vpije za odličen izgled in občutek BYROKKO.