Image default
Nega in zdravje

Shine Brown Oil

Shine Brown Oil za porjavitev lahko pomaga koži ostati fleksibilna in voljna ter zagotavlja enakomernejšo porjavelost. Je še posebej dober za ljudi s suho kožo, saj ustvari zaščitno plast, ki ne bo samo navlažila kože, ampak tudi izboljšala njen občutek in videz. Ali želite izgledati lepo z naravnim sijajem, neverjetno posebno poltjo in izstopati v množici? Potem je naše Shine Brown olje pravo olje za vas!

Vlaži kožo!

Odlično vlaži kožo, zato je odlično olje za porjavitev! Ko se cel dan izpostavljate soncu, vaša koža potrebuje dodaten TLC. Ohranjanje kože hidrirano ohranja vašo porjavelost!

Brez kemikalij!

Medtem ko uporaba kreme za sončenje ne povzroča težav, vas lahko skrbijo morebitne sestavine, ki jih vsebuje, kot so parabeni in topila, ki lahko dražijo kožo. Shine Brown olje nima nobene od teh kemikalij in je veliko bolj zdravo za vašo kožo.

Pomaga pri absorpciji vitamina D

Z uporabo Shine Brown olje med porjavitvijo bo vaša koža pila naravni sončni vitamin D! Tako je, pomaga vam, da dobite ta bronasti videz, ki ga iščete!

Pomirja draženje

Če vas hitro opeče na soncu, bo Shine Brown olje pomirilo draženje! Odličen je za vse tipe kože!

Razvija zaščitni sloj

Uporaba Shine Brown Oil skupaj z drugo obliko zaščite pred soncem ustvari plast, ki odbija nekatere UV -žarke z vaše kože. V bistvu pomaga pri opeklinah! Ker to je res nekaj kar vsi sovražimo.

Neverjeten videz!

Izpostavljenost soncu lahko naredi vašo kožo temnejšo. Shine Brown Oil torej potrebujete, da bo vaša polt videti temnejša in polnejša! Polna življenja!  Shine Brown Oil bo ohranjal vašo kožo sijočo in gladko, medtem ko bo vaš sijaj ostal tudi nekaj tednov po dopustu!