Image default
Nega in zdravje

SHINEBROWN original

Pričakujte hitre rezultate ne glede na vaš tip kože in uživajte v naravni bronasti izkušnji z našo najbolje prodajano formulo.

Hitreje do porjavelosti, ki jo želite!

Tanjša, definira in potemni. Nanesite ga na bledo kožo za začasni sijaj porjavelosti ali na poljubni del telesa za učinek z brizganjem. Najboljši del je, da vam za razliko od porjavitvenih sredstev ni treba skrbeti za proge ali razbarvanje. Naravne  beljakovine se razvijejo v čudovit zlati odtenek z rahlim šimrom, ki izenači ten kože in ponuja bonus prikrivanja pomanjkljivosti kože. Zagotavlja gladko in mehko kožo. Barva je videti naravna in se razvija postopoma, brez madežev,  ali tradicionalnega vonja za porjavitev.

Dosezite naslednjo stopnjo naravnega brona

 S posebno kombinacijo čistega korenčkovega olja, ekstra deviškega olivnega olja, kakavovega masla in orehovega olja je popoln način, da ohranite svojo kožo lepo in zdravo z naravnim sijajem. Formula bogata z naravnim oljem ustvarja nežen, sončen sijaj vse leto in je primerna za vse tone kože. Skratka, popolna krema za hitrejšo porjavitev na trgu!

All-Over-Glow!

SHINEBROWN original ustvarja naraven in čudovit sijaj. Zahvaljujoč svoji izjemno fini teksturi  se  brez napora razmaže po obrazu in telesu in ga je enostavno mešati – za čudovito, sijočo polt.

Kaj lahko torej SHINEBROWN original dejansko naredi?

  • Poveča sintezo kolagena, ki bo kožo napolnilo in se borilo proti procesu staranja
  • Povečana čvrstost kože, zaradi česar je koža videti napeta,
  • Zahvaljujoč visoki koncentraciji vlažilnih sestavin, kot so kakavovo maslo in naravna olja, ima lastnosti profesionalnih losjonov za porjavitev proti gubam
  • Povečana hidracija kože, preprečuje suh in dolgočasen videz,
  • Spodbuja odstranjevanja prostih radikalov, zmanjšanje njihove prisotnosti na koži in zaščita pred poškodbami kože,
  • Proti vnetju na koži,
  • Preprečevanje oksidativnih poškodb beljakovin in lipidov, s čimer se izboljša splošno stanje kože,
  • Povečana sinteza encimov, zaradi česar je koža učinkovitejša pri porjavitvi,

Brez vonja po porjavitvi, saj so bili losjoni za porjavitev zasnovani tako, da se počutite in dišite sveže.