Image default
Nega in zdravje

Tan mousse

Dosezite brezhibno, naraven videz porjavelosti z našim toniranim ponarejenim mousse-om za tan. Oblikovan s tehnologijo barvnega vodila za popolno porjavelost za vaš ton kože. Obogaten s hranilnimi olji in za gladko, hidrirano in odlično bronasto kožo.

 

Zakaj tan mousse?

Mousse za samoporjavitev je stroj za samoporjavitev, ki ima penasto formulo. Zaradi te konsistence ga je zelo enostavno nanesti, saj se lahko vmasira v kožo. Prav tako vam ne bo treba skrbeti za tekočo formulo, ki lahko privede do neželene zmede. V bistvu lahko vse pomisleke glede uporabe samoporjavitvenega sredstva odpravite tako, da izberete TAN MOUSSE, da dosežete svoj umetni sijaj!

 

Kako ga nanesti?

Prepričajte se, da ste hladni in suhi

Uporabite ogledalo v celotni dolžini, po možnosti v kopalnici, vendar poskrbite, da bo hladno in suho (torej ne takoj po vročem tušu). Med porjavitvijo ne želite biti topli.

Nanašajte v logičnih odsekih

Najprej začnite z nogami. Povlecite peno ali gel za porjavitev po nogah – tako boste zagotovili, da se barva ne ujame v pore.

Po nogah, pojdite z vrha vsake rame

Povlecite porjavelost od pazduhe proti zapestju, da se naravnost zbledi proti zapestju, da se izognete videzu rjave manšete.

S hrbtom obrnite rokavice nazaj spredaj in stojite bočno, glavo obrnite proti ogledalu. Je tako enostaven za uporabo,  omogoča vam, da se s krožnimi gibi razmažete po hrbtu.

Končno porjaveli obraz. Za bolj naraven sijaj navlažite najprej z dnevno kremo ali zmešajte porjavelost z vlažilno kremo. Previdno vtrite okoli lasišča in pometite porjavelost pod očesom, čez lice, da pustite oblikovano ličnico.

 

Tan Mousse

Z redno uporabo TAN MOUSSE ustvarite naraven ten. Ker  vsebuje le majhno količino odtenka, vaša koža ne bo videti oranžna. Že v nekaj tednih boste začeli razvijati naravni sijaj z uporabo TAN MOUSSE, ki vsak dan na novo navlaži kožo.