Image default
Nega in zdravje

Tanning Mist

Spray tan je eden najučinkovitejših načinov, da dobite želeni sijaj brez škodljivih učinkov izpostavljenosti UV soncu in solarijev. Kot vsi vemo, je koža, ki je preveč izpostavljena soncu ali ultravijoličnemu sevanju, veliko bolj nagnjena k sončnim opeklinam, kožnim stanjem, prezgodnjemu staranju in najbolj nevarnemu kožnemu raku. Čeprav je sonce ključnega pomena za zagotavljanje vitaminov in mineralov, ki jih potrebujemo za zdravje, je lahko prekomerna izpostavljenost nevarna in celo smrtno nevarna.

Prednosti TANNING MIST-a segajo tudi v psihološko areno. Bodimo iskreni – vsi se počutimo bolje, če smo lepo porjaveli. Kdo ni srečnejši od zdravega sijaja kot bleda, pastozna koža? Kot pravijo, izgledajte dobro, počutite se dobro!

Tu je še več prednosti Vode za samoporjavitev –  TANNING MIST, ki vas bodo prepričale!

 

Brez izpostavljenosti UV žarkom

Morda najpomembnejša prednost TANNING MIST-a. S pršenjem lahko dobite želeni videz, ne da bi ogrozili svoje zdravje. Brez izpostavljenosti soncu = brez poškodb kože zaradi škodljivega UV sevanja = manjše tveganje za nastanek melanoma.

Takojšnji rezultati

S TANNING MIST– om vam ni treba preživeti ur na soncu, da bi dobili ta sončen videz. Za dosego želenih rezultatov boste potrebovali le približno 10 do 20 minut, kar je popolno, če imate zelo naporen urnik.

Naraven videz

Za razliko od losjonov za porjavitev, TANNING MIST ne prinaša občutka lepljivosti in nereda. Poleg tega boste dobili enakomerno porjavelost, kot da je postopek opravil izkušen strokovnjak. To zagotavlja, da bo vaš bronasti videz videti čim bolj naraven.

Pomlajevanje

Poleg tega, da vam daje čudovit bronast sijaj, je TANNING MIST opremljen tudi s hranilnimi, vlažilnimi sestavinami, vključno z naravnim olji za obnovo, mehčanje in pomlajevanje kože.

Okrepite zaupanje

Voda za porjavitev lahko naredi čudeže za vašo samozavest. Mnoge ženske (in moški!) poročajo, da jim TANNING MIST pomaga, da se počutijo vitkejše, privlačnejše in bolj samozavestne glede svojega telesa na splošno. In to je lahko le dobro!