Image default
Novice

Zakaj so naše stekleničke s kapalkami najboljše na trgu?

V podjetju VistlerPast smo se odločili za proizvodnjo stekleničk s kapalkami iz preprostega razloga, ki se glasi pomankanje kakovostnih, cenovno ugodnih in vedno dosegljivih stekleničk s kapalkami na Evropskem trgu. Projekt smo začeli iz popolne ničle in sami razvili pokrovček z varnostnim sistemom za otroke in sistemom, ki uporabniku omogoča kontrolo nad tem, da nihče pred njim ni odprl oziroma uporabljal tega izdelka (torej, da je tovarniško zapakirano- tamper evident).

Vrhunsko kvaliteto izdelka smo nadgradili z posodobitvijo strojne opreme, ki proizvaja izdelek in nam omogoča, da smo cenovno ugodnejši od naših konkurentov v Evropi. Obenem strankam ponujamo vrsto dodatnih možnosti kar se tiče barvnih kombinacij, tako da vsak izmed njih dobi zanj in za njihovo blagovno znamko najbolj primeren izdelek. Poleg omenjenega pa se zavedamo pomena hitrosti dobave, zato naše najbolj zaželjene velikosti stekleničk in pipet (10ml) proizvajamo na večjo zalogo, kar nam omogoča, da dostavljamo našim strankam tudi večje količine v roku le nekaj dneh.

Zgodovina podjetja

Podjetje s proizvodnjo plastičnih izdelkov ima dolgo tradicijo in na trgu celotne Evrope uspešno deluje že 32 let. Poleg omenjenih stekleničk in pipet proizvajamo tudi izdelke za medicino, zobotehniko in druge panoge. Našim strankam ponujamo celoten razvoj in proizvodnjo izdelka vse od ideje do končnega pakiranja.

Vizija podjetja

Vizija podjetja je, da v roku pet do sedem let postanemo eden izmed glavnih proizvajalcev kozmetične in farmacevtske embalaže na trgu zahodne Evrope, da se stalno razvijamo in postanemo učeča se organizacija, ki bo veliko poudarka dajala razvoju podjetja z ekološkimi smernicami in razvoju izdelkov iz ekološko primernih / nespornih materialov.