Image default
Partnerji

Kata – Shopfitting & Design

Kata poskrbi za kvalitetne celostne rešitve opreme in dizajna prostorov.

Sodelovali so že z mnogimi priznanimi znamkami kot so Armani, Superdry, Francomina, Deha, Tom Tailor, Tomas Sport, Nama, Prva Liga, Sportina, XYZ in drugi.

Trenutno pa so pri njih na voljo tudi aktualni produkti, ki poskrbijo za zaščito pred korono.

Stojala Covid

Na voljo sta večje in manjše stojalo, ki vas bosta zaščitila pred corona virusom.

Večje stojalo je primerno za razkužila, ki so višine 15-28cm. Manjše stojalo pa je primerno za postavitev na sprejemni pult ali mizo in je prav tako primeren za rakužila višine 15-28cm.

Stojala omogočata enostavno menjavo razkužila in imajo plastenke, ki so zaščitene pred krajo. Stojalo je kompaktno in narejene iz kovine. Možnost je zunanje in notranje uporabe. To je lasten proizvod KATA – gre za slovenske proizvode, ki so hitro dobavljivi.

Stojalo z brezstičnim razpršilom

Omogoča varno razkuževanje rok brez dotika. Vgrajeno pa ima tudi poličko za lovljenje kapljic in zadostuje kar za 1200 uporab! Sprožilec za razkužilo je avtomatski. Uporaba je zelo preprosta in enostavna – deluje na baterije ali pa priklop na elektriko. Stojalo je kovinsko in zelo stabilno.

Stenski nosilci Covid

Stenski nosilci Covid pri Kati so priročni in omogočajo enostavno menjavo ter imajo poličke za lovljenje kapljic. Plastenke so zaščitene pred krajo in kompaktne kovinske izvedbe. Zadostujejo pa za kar 1200 uporab! Delovanje je možno na baterije ali pa preklop na elektriko. Montaža na steno je izjemno hitra in enostavna.

Stopite v stik s Kata Shopfitting & Design!

Pošljite jim sporočilo o morebitnih dilemah, ki jih imate in vprašanja na email: [email protected]. Na voljo pa so tudi na telefonski številki:  +386 41 547 496.

Z veseljem vam bodo pomagali pri izbiri primerne covid zaščite, ki jo potrebujete. Seveda pa so vam na voljo tudi za najrazličnejša vprašanja glede oblikovanja in opremljanja prodajnih in vseh ostalih prostorov in ambientov.