Image default
Zabava

Igrače

Program igrač

Program igrač nam je uspelo razširiti na 4 različne kategoriji, v prihodnosti pa imamo plan te kategorije še povečati. V prvi najbolj pomembni kategoriji za nas so igrače znamke Bruder. Le kdo ne pozna nemškega proizvajalca traktorjev, avtomobilov, bagrov, ter vseh mogočih prikolic in dodatkov. Bruder izdeluje izredno podobne ali skoraj enake pomanjšane različice pravih delovnih vozil, ki jih srečamo na cesti. Poleg izredne podobnosti, ga odlikujejo tudi kvalitetni materiali.

Poznane igrače po svetu

V drugi kategoriji se nahajajo igrače različnih znamk, ki so ravno tako poznane povsod po svetu. Sem spadajo znamke kot so Revell Control, Ravesburger puzzle, Hasbro, Barbie in še bi lahko naštevali. Revell Control ima na voljo številne avtomobile, letala katera se lahko uporabljajo s pomočjo priloženega daljinca. Igrače so mogoče v malce manjši velikosti, kljub temu pa so kvalitetno izdelane. Gre za enako dobre pomanjšane različice pravih vozil, kot je tudi znamka Bruder, le da imajo ta vozila zraven dodani še daljinec. Potem so tukaj še igrače znamke Barbie. Izbirate lahko med kar nekaj lutkami znamke Barbie, na voljo so z raznimi poniji, konji ali brez. Našli pa boste tudi kar nekaj družabnih iger kot so Twister, Jenga in razne sestavljanke znamke Ravensburger.

V tretji kategoriji imamo igrače znamke Playmobil. Gre za podobno stvar kot je malce bolj poznana znamka Lego kocke. V škatli dobite kocke, ki so manjše in bolj primerne za starejše otroke. Izbirate lahko med številnimi motivi tako za dekleta, kot tudi za punce. Za punce so na voljo kmetija, poniji, kuhinja in novost morska deklica. Za fante pa lahko izbirate med raznimi gasilskimi ali policijskimi vozili, na voljo pa so tudi razne piratske ladje.

V zadnji četrti kategoriji pa imamo še izdelke za ustvarjanje. Namenjeni so vsem otrokom, ki radi ustvarjajo ne glede na spol ali starost. Tukaj pa smo zajeli različne barve za steklo z dodatki, plastelin, samolepilne pobarvanke, ustvarjalne mase in še bi lahko naštevali. Večina ustvarjalnih izdelkov je znamke AMOS, ki prihaja iz Koreje.