Image default
Dom in vrt

3 razlogi, da za vaša okna izberete rolete

Dandanes družine iščejo boljšo rešitev za zaščito svojih domov pred različnimi elementi, ki bi jim lahko škodovali. In rolete so vse bolj pogosta izbira!

Da bi zaščitili sebe, svojo družino in svoje stvari, vsi na svetu dajejo prednost varnosti. Moramo biti pozorno, da ščitimo svojo lastnino kot lastno družino, to pa se lahko enostavno uvede z uporabo rolet.

#1 Varnost in zaščita

Okenske rolete ponujajo odlične varnostne funkcije. Izdelane so iz odličnih materialov in so nameščene na zunanji strani oken, ki vašemu domu nudijo vnaprejšnjo zaščito pred zunanjimi elementi in grožnjami.

Tatovi in vandali ne diskriminirajo. Za tarčo si  lahko izberejo kateri koli dom. Okenske rolete so najboljša rešitev, ki bi jo lahko imeli za dodatno zaščito za vas in vašo družino, saj so izdelane iz materialov, ki jih je težko prebiti ali zlomiti.

Okenske rolete zagotavljajo tudi zaščito pred naravnimi pojavi, kot so dež, nevihte, sneg in ekstremna sončna svetloba. Izdelane so iz materialov, ki lahko prenesejo vse zunanje dejavnike, da pomagajo ohraniti in zaščititi vaša okna in seveda vaš dom.

#2 Boljša zasebnost

Zasebnost vašega doma je zelo pomembna. Vaša družina si zasluži živeti v tihem in mirnem okolju brez kakršnihkoli motenj. Okenske rolete lahko vaši družini zagotovijo zasebnost, saj blokirajo zunanjo pozornost. S tem lahko zaščitite tudi svoj dom pred potencialnimi prisluškovalci.

Rolete so tudi odlično orodje za zvočno izolacijo. Če živite na prometni cesti ali v bližini nočnih barov, se rolete lahko izkažejo kot zelo uporabne in stroškovno učinkovit način za preprečevanje hrupa. To vam pomaga ustvariti tudi mirno in tiho vzdušje v vašem domu. Čeprav rolete niso popolnoma zvočno izolirane, lahko ustavijo do 80% zunanjih zvokov.

#3 Energetska učinkovitost

Toplota iz sončne svetlobe je glavni dejavnik, ki lahko vpliva na sobno temperaturo v vašem domu. Energija, porabljena za klimatske naprave, bi vas lahko stala zares veliko na vašem računu za elektriko. Okenske rolete so najboljša rešitev za uravnavanje sobne temperature v vsakem letnem času. Tako bi lahko zmanjšali stroške, ki jih porabite za klimatske naprave ali druge hladilne sisteme in uživali boste v veliko nižjem računu za elektriko.

Rolete Tehrol

Rolete so prilagodljiva in idealna rešitev za hiše in stanovanjske objekte. Visokokakovostne rolete so enostavne za postavitev in vzdrževanje ter vam lahko pomagajo izboljšati privlačnost vašega doma.

Upoštevanje zgornjih dejavnikov je pomembno in vam bo zelo koristilo. Pomembno pa si je zapomniti tudi, da vam rolete lahko zagotovijo te 3 prednosti le, če so izdelane iz najboljših materialov pri profesionalcih in strokovnjakih, kot je Tehrol.