Image default
Dom in vrt

Alples kuhinje

Alples kuhinje  v klasičnem, modernem in podeželskem stilu

Alples kuhinje so izdelane v Sloveniji, odlikuje jih kakovost, dizajn in funkcionalnost. Na voljo so moderne, klasične in rustikalne kuhinje, vsaka izmed njih pa je narejena po meri. Izbirate lahko med devetimi različnimi modeli, ki so cenovno dostopni in izdelani v dogovorjenem roku. Če ste navdušeni nad podeželskim videzom, sta za vas prava izbira modela Laguna in Trenta. Mladi se najbolj navdušujejo nad modeloma Start in Ikona. Model Natura nudi naravno toplino s pridihom modernega stila. Za navdušence modernega pohištva pa so na voljo modeli Urbana, Plana, Satina in Riva. V salonih pohištva Prevc vam svetujemo in pomagamo pri izbiri modela kuhinje Alples, ki bi najbolj ustrezal vašim potrebam in željam. Naredimo vam tudi 3D izris kuhinje, ki je v veliko pomoč pri izbiri in postavitvi elementov v danem prostoru. Vse kuhinje Alples vam dostavimo in zmontiramo, vgradimo pa vam tudi gospodinjske aparate kupljene pri nas.

Izbira kuhinje

Pri izbiri kuhinje so na voljo različne kombinacije obdelav in materialov. Barvni odtenki lesa, med katerimi lahko izbirate, so: naravni in sivi hrast, hrast Halifax svetli in konjak, oreh svetli in Carini ter češnja perla. Številni barvni odtenki elementov v lak mat, lak sijaj, melamin mat in melamin sijaj nudijo veliko izbiro in možnost kombinacij, zato smo prepričani, da boste našli pravo sanjsko kuhinjo zase.

Ročaji različnih stilov, narejeni iz pestre palete materialov, imajo lahko sodobno, elegantno ali retro obliko in nadgradijo vsako omarico ali predal. Nekateri elementi nimajo klasičnih ročajev, namesto njih se vgradi kvalitetno okovje, ki omogoča odpiranje na dotik.

Delovna plošča je eden izmed najbolj pomembnih elementov v kuhinji, saj predstavlja površino za pripravo hrane in odlaganje posode ter kuhinjskih pripomočkov. Izbirate lahko med številnimi barvnimi dekorji. Za zaključen naraven videz v kuhinjskem prostoru poskrbijo lesene stenske obloge, ki ne zahtevajo posebnega vzdrževanja, so pa odličen zvočni in toplotni izolator. Dobavljive so v vseh barvah front, v dekorju laminata, lahko jih kombinirate z delovno ploščo v istem barvnem odtenku. Izdelajo vam tudi kuhinjo po meri.

Vabljeni v salone Prevc

Kuhinje Alples si oglejte v BTC-ju v Ljubljani (dvorana Desetka), lahko pa tudi obiščete naš razstavno prodajni salon v Kranju, kjer najdete razstavljene vse modele kuhinj Alples.