Image default
Dom in vrt

Bruder

Raziščite razburljiv svet Bruder igrač

Bruder je priznana blagovna znamka, ki otroke že mnogo let razveseljuje s svojo pestro ponudbo igrač. Vse njihove igrače so narejene v merilu 1:16. Večina njihovih izdelkov je proizvedena po največjih proizvajalcih resničnih vozil in strojev kot so Mercedes-Benz, New Hilland, John Deere, JCB, Caterpillar in podobni.

Vsa vozila so kakovostne izdelane pomanjšave z odličnimi detajli, delujejo pa kot veliki originali.

Zaradi visoke prepoznavnosti in zaželenosti je podjetje dobilo precej posnemovalce, ki svoje izdelke izdelujejo kot kopije izvirnikov.

Varnost in kakovost sta ključ do uspeha

Podjetje že desetletja razvija in proizvaja igrače in jih mednarodno prodaja pod blagovno znamko Bruder.

Osredotočenost na dragocen čas igranja in kakovost

Ko Bruder razvija svoje igrača, se osredotoča predvsem na dragocen čas igranja, razne funkcije, ki so primerne za otroke in samo varnost igrač. Izdelke razvijajo izključno lastni, izkušeni člani osebja. V postopku skrbno izbirajo materiale, ki so potrebni za izdelavo. Sodelujejo izključno z zaupanja vrednimi dobavitelji, ki slovijo po svoji zanesljivosti in kakovosti.

Najboljša varnost – najboljše igrače

Več kot 90% Bruder izdelkov izvira iz njihovega glavnega obrata v Nemčiji, preostalih 10% pa je proizvedenih na Češkem. V tem postopku nadzorujejo vse od proizvodnih korakov do dobave izdelkov. Vse izdelke preizkusi neodvisni revizijski inštitut.

Maksimalna kakovost tudi pri naših partnerjih

Majhno količino dobaviteljskih izdelkov, ki jih proizvajajo Bruder izvajalci, pred prodajo preverijo tudi sami. Samoumnevno je, da izdelke pregledajo tudi neodvisni inštituti v skladu z evropskimi in ameriškimi standardi.

Kot rezultat skrbnega postopka so lahko potrošniki in poslovni partnerji prepričani, da izkoristijo vse priložnosti, ki so na voljo za proizvodnjo in prodajo visokokakovostnih in varnih izdelkov.

Bruder igrače

Vsaka otrokova pripravljenost na igro se lahko razvije le kot del skrbne pomoči, stimulacije in spodbude. Odlične igrače lahko tudi pomagajo, vendar le, če se med izbiro upoštevajo tudi otrokove veščine in zanimanja.