Image default
TehnikaUncategorized @sl

Varno delo na višini

Za varno delo na višini in v globini

V podjetju EU Safety smo specializirani za varno delo na višini in v globini. Našim strankam ponujamo vrhunsko delovno opremo, specializirana izobraževanja in tudi storitve pregleda varnostne opreme.

Prodajna ponudba

Jedro naše prodajne ponudbe sestavlja varovalna delovna oprema za delo na višini in globini.

Višinska varovalna oprema

Višinska varovalna oprema (VVO) vključuje specializirane pasove, vrvi, konektorje, sidrišča, zaustavitvene sisteme, zanke, torbe, čelade, rokavice in vse druge pripomočke, ki jih potrebujemo pri višinskem delu.

Višinski varnostni sistemi

Višinski varnostni sistemi (VVS) zagotavljajo varen delovni prostor. Izbirate lahko med horizontalnimi višinskimi varovalnimi sistemi in vertikalnimi višinskimi varovalnimi sistemi. Svojo ponudbo na tem področju dopolnjujemo tudi z varovalnimi ograjami, sidrišči, varovalnimi sistemi za svetlobne kupole, zaščito pred strelo in pripomočki za omejevanje dostopa do nevarnih območij.

Storitve

Zakon o varnosti in zdravju pri delu delodajalce obvezuje, da svoje delavce usposobijo za varno delo ter da omogočijo redne preglede delovne opreme. Z našimi izobraževanji ne boste le zadostili zakonskim zahtevam, temveč svojim zaposlenim omogočili varno in učinkovito delo v zahtevnih razmerah. S strokovnimi pregledi opreme pa boste zaščitili tako vaše zaposlene kot tudi sebe – v primeru delovnih nesreč.

Izobraževanje

Izobraževanje vedno pripravimo po meri podjetja. Tako glede na vaš profil delavcev in delo, ki ga opravljajo, prilagodimo izobraževalni program. Naš cilj ni le, da z usposabljanjem zadostite predpisom. Z našo pomočjo lahko delavcem in podjetju kot celoti tako zares zagotovite varno in prijetno delovno okolje. Izobraževanje sestavljata tako praktični kot teoretični del. Po uspešno opravljenem usposabljanju in preizkusu znanja udeleženci pridobijo potrdilo o opravljenem usposabljanju.

Pregledi delovne opreme

Višinska varnostna oprema (VVO) in višinski varnostni sistemi (VVS) morajo vedno brezhibno delovati, saj proizvajalci ne morejo jamčiti za dolgoročno ustrezno delovanje brez rednih pregledov. Redne, zakonsko določene preglede izvajajo naši pooblaščeni strokovnjaki.

Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem bomo pripravili ponudbo po meri vašega podjetja.