Image default
Dom in vrt

Slovenska BoxSpring postelja

Slovenska BoxSpring postelja – drugačna od ostalih

Slovenska BoxSpring postelja predstavlja najnovejši trend postelje na ključ. Njen edinstven oblazinjen dizajn, nadstandardna višina do 76 cm ter ležišče, ki ga v podjetju Maremico izdelajo glede na posameznikove potrebe in želje. Slovenska BoxSpring postelja prestavlja mejnike v spalni industriji na povsem višji nivo in se bistveno razlikuje od ostalih BoxSpring postelj, ki so trenutno na  slovenskem trgu.

Razlike med posteljami BoxSpring
Na trgu je veliko ponudnikov s posteljami BoxSpring. Človek bi pomislil, da se med seboj razlikujejo le v barvi oblazinjenja in spalnega udobja. Resnica je daleč od tega, če se omenjene postelje primerjajo s slovensko BoxSpring posteljo, za katero stoji slovenska ekipa Maremico.

Slovenska BoxSpring postelja je najnovejši trend postelj na ključ. Omogoča vam svobodo pri izbiri barv, dizajna in ležišča. Le tega v podjetju Maremico izdelajo po naročilu, glede na vaše potrebe in želje. Tudi v primeru zakonske BoxSpring postelje, kjer ležišče izdelajo za oba ločeno, a v skupni prevleki za popoln izgled. Ekipa Maremico poskrbi tudi za brezplačno dostavo in strokovno montažo, kar je še posebej dragoceno, saj večina ponudnikov to prepušča kupcem samim.

7 nasvetov kako do prave postelje BoxSpring

1. Zakonska postelja BoxSpring naj deluje kot celota.

Žal mnoge zakonske postelje BoxSpring izgledajo kot, da bi bile sestavljene iz dveh enoposteljnih. Številne nogice in moteči rob na sredini posteljnega ogrodja kvari izgled postelje. Pri novem trendu BoxSpring postelj, ki jih prinaša slovenska različica, pa postelja resnično izgleda kot celota.

2. Do dizajnerske dovršenosti z oblazinjenim delom ležišča.

Oblazinjena vzglavna stranica in posteljno ogrodje sta stalnici pri vseh BoxSpring posteljah. Oblazinjeno ležišče pa le pri slovenskih BoxSpring posteljah. To pričara postelji BoxSpring pravi glamur in pompozen »boxspringovski« dizajn.

3. Naj bo izbira vzglavnih stranic vedno na voljo.

Le malo ponudnikov BoxSpring postelj ponuja izbiro oblazinjenega dizajna. V Spalnem centru Maremico imajo na voljo kar nekaj modelov, ki vam jih z veseljem oblazinijo v vašem najljubšem materialu in barvnem odtenku.

4. Postelja BoxSpring naj vsebuje ležišče, ki po izdelano po vaših merah.

Pri slovenskih posteljah BoxSpring ne boste potrebovali sklepati kompromisov niti pri izbiri ležišča. Ekipa Maremico bo izdelala ležišče Leticia ali zgolj prilagodila vodno posteljo Lectus glede na vaše spalne navade, telesne lastnosti, želje po udobju in morebitne zdravstvene posebnosti.

5. Izberite BoxSpring z všitim toperjem, ki bo ostal na mestu

Nekatere postelje BoxSpring vsebujejo toper. To je zgornji del ležišča, ki je v večini primerov le položen, morda delno pripet na preostali del ležišča. Potrebno ga je redno popravljati, kar je precej zamudno.
V podjetju Maremico so poskrbeli za prvovrsten inovativen toper Exclusive Top, ki je integriran v slovensko BoxSpring posteljo. Toper ostane na mestu in se ne premika, zato ni potrebe po  vsakodnevnem popravljanju in nameščanju.

6. Slovenska BoxSpring postelja ima daljšo življenjsko dobo

Postelje BoxSpring, ki nastajajo pod okriljem podjetja Maremico nudijo popolnost, ki sloni na kakovosti, tehnični dovršenosti in več kot 26-letnih izkušnjah, ki jih imajo na področju razvoja ležišč. Od preostalih postelj BoxSpring se med drugim razlikuje tudi po tem, da jo lahko čez čas obnovite, kar je prijazno do okolja in vaše denarnice.

7. Postelja BoxSpring – postelja na ključ z dostavo in strokovno montažo

Poleg svetovanja, izbire ležišča, materialov in barv oblazinjenja je izjemno pomembna tudi dostava in montaža celotne postelje BoxSpring. Pomembno je, da je oboje opravljeno varno in strokovno s strani prodajalca oz. ponudnika.

Postelje BoxSpring narekujejo novi trend postelj na ključ. Odlično so sprejete tako doma kot v tujini, zato je dobro poznati vse zgoraj navedene razlike. Vzemite si čas in zase izberite posteljo BoxSpring, pri kateri ne boste potrebovali sklepati kompromisov.