Image default
Dom in vrt

Nova spletna stran Prevc

Uporabniku prijazna spletna izkušnja je pogoj, da na spletu dobite tisto, kar iščete in da lahko pridobite vse potrebne informacije o izdelku in storitvi. In nenazadnje, da lahko opravite enostaven in varen spletni nakup. Vse to vam od sredine junija ponuja popolnoma nova spletna stran Prevc.

Vse se spreminja in čas je že bil, da temeljito prenovimo tudi spletno stran Prevc. Pa da malce pokukamo v zgodovino: bil je november in pisalo se je leto 2001, ko smo postavili čisto prvo spletno stran Prevc. Kakšno veselje je bilo, ko nas je striček Google prvič našel. Prva spletna stran je bila enostavna predstavitvena stran podjetja Prevc v grafični podobi, ki je bila pač dosegljiva na prelomu tisočletja. V tem dobrih dvajsetih letih smo spletno stran nekajkrat korenito prenovili, v letošnjem letu pa je bila deležna temeljite grafične in vsebinske preobrazbe ter selitve v drug, sodoben in bolj funkcionalen urejevalnik spletne strani.

Prevc Kuhinje

Cilji podjetja

Cilj podjetja Prevc je bila celovita grafična prenova strani, ki je postala bolj pregledna, všečna, sodobna in uporabniku prijazna. Želeli smo, da uporabnik na njej hitro najde, kar išče in da so informacije med seboj logično in vsebinsko povezane.

Nova spletna stran ima veliko uporabnih informacij o prodajnem programu Prevc. Predstavitev izdelkov je po vsebinskih kategorijah kuhinj, spalnic, vgradnih omar, otroških in mladinskih sob ter ostalega pohištva, kamor smo uvrstili dnevne sobe, sedežne garniture, opremo pisarn, apartmajev in predsob. Vsak izdelek v katalogu ima podroben opis, pomembne informacije ter velike in nazorne slike. V galerijah kataloga spletne strani pa najdete tudi vzorce materialov, barv, ročajev in pohištvenih dodatkov.

Prevc

Pohištvo po meri

Ker veliko pohištva izdelamo po meri, vam za bolj kompleksne projekte opremljanja svetujemo obisk enega izmed salonov pohištva – Alples Studio BTC in salon Žabnica. Lokacijo salonov lahko enostavno najdete tudi na spletni strani. Svetovalci v salonih vam bodo z veseljem predstavili izdelavo kuhinj, vgradnih omar in ostalega pohištva po meri in možnost opremljanja celotnih stanovanj in apartmajev. Celovita storitev vam je na voljo na enem mestu in pri enem svetovalcu, kar je za vas veliko lažje in hitreje, ker pa je čas denar, tudi ceneje.

Kuhinje po meri

Zanimiva vsebina

Spletna stran je brez dvoma vsebinsko zelo bogata. V skoraj tridesetih letih delovanja podjetja se je pri nas nabralo veliko vaših zgodb, ki ste jih bili pripravljeni deliti z nami in so zagotovo lahko vir navdiha za vse, ki opremljate in prenavljate, pa še nimate nobene ideje, kje sploh začeti. Sprehodite pa se lahko tudi po blogih s preizkušeno uporabnimi nasveti in video vsebinah, kjer si lahko ogledate sodobne trende in zanimivosti.

Spletna stran prevc.si je zasnovana tudi kot spletna trgovina za enostavno spletno nakupovanje izdelkov. Spletno nakupovanje lahko opravite na sodoben in pregleden način, sam postopek spletnega nakupa je identičen nakupovanju preko večine spletnih trgovin v Sloveniji in tujini. Preprosto izberete izdelek, izberete dimenzije izdelka, odločite se za barve in materiale, potem pa vam je na voljo že končna cena. Z izbranimi izdelki zaključite nakup na blagajni. V primeru raznih akcijskih popustov imate možnost vpisa kode za popust. Nakup preprosto zaključite tako, da izberete način dostave ali prevzema blaga ter se odločite za ustrezen način plačila. Spletni nakup na strani Prevc je varen in zanesljiv.

Sama uporaba spletne strani in iskanje po njej je že v osnovi čisto enostavno. Lahko se sprehodite po menijih, ki so razporejeni v več kategorij, lahko pa vpišete svoje želje v iskalnik z lupo in našli boste vse izdelke, zgodbe, bloge in video posnetke z željeno vsebino.

Spletna stran Prevc je zasnovana z namenom, da čim bolj ustreza vaši željeni uporabniški izkušnji, hkrati pa je varna za ogled in nakupovanje preko spleta.

Tudi vas vabimo, da jo obiščete, saj smo prepričani, da boste dobili veliko koristnih informacij s področja notranjega opremljanja stanovanj. Pa ne pozabite, tudi skakalci Prevc so del naše zgodbe!

Mi pa se beremo na prevc.si.