Image default
Nega in zdravje

Hladno Stiskana hrana za pse

Hladno stiskana hrana za pse je v zadnjih nekaj letih zaradi domnevnih prednosti zelo priljubljena za starše hišnih ljubljenčkov.

Kdo se lahko upre igrivemu psu s svetlimi očmi in gladko svetlečo dlako? Kot skrbni pasji starš vas mora skrbeti, katera hrana prispeva k splošnemu zdravju vašega psa.

Koristi hladno stiskane hrane za pse

Se morda sprašujete, kakšne so koristi hladno stiskane hrane za pse? Gre za poseben način kuhanja, ki zadrži največ hranilnih snovi s hladnim stiskanjem peletov pri nizkih temperaturah. Tako se bodo vsi vitamini, naravna olja in arome  ohranili v pasji hrani.

Hladno stiskana hrana za pse je priljubljena izbira tudi med starši hišnih ljubljenčkov, ki imajo občutljive želodce. Ker je hladno stiskana hrana za pse drugače pripravljena in uporablja bolj kakovostne sestavine je za pse tudi lažje prebavljiva.

Ena od te hrane je zagotovo okus. Hladno stiskana pasja hrana ima okus, s katerim se ne mora kosati  niti suha niti mokra pasja hrana.

Je hladno stiskana hrana za pse boljša?

Izbira dobre prehrane za vašega psa ni vedno enostavna. Obstaja veliko razlogov, zakaj si vedno več ljudi želi vključiti hladno stiskano pasjo hrano v prehrano svojih ljubljenčkov.

Najboljša alternativa suhi prehrani

Je odlična alternativa surovi prehrani. Vključuje manjšo predelavo in manjše kuhanje, kar pomaga ohranjati prehransko celovitost in ohranja več »surovega bistva« uporabljenih sestavin

Idealna za občutljive in pse alergike

Številni psi so nagnjeni k različnim alergijam. Hladno stiskana hrana je dobra izbira, če je vaš pes alergik. Običajno je narejena iz le nekaj visokokakovostnih sestavin in tako zmanjša verjetnost alergijskih reakcij. Uporablja preproste, naravne in koristne sestavine, zaradi katerih je idealna za pse z alergijami in intoleranco na hrano.

Odlična za manjše pasme in pasje mladiče

Nekatere drobne pasme in mladički imajo raje mehkejšo hrano. Dobra novica je, da lahko to hrano narediti mehko, tako da jo namočite v toplo vodo preden jo postrežete. Tako je hladno stiskana pasja hrana pripravljena tudi za najmanjše zobke in najbolj občutljiva usta.