Image default
Nega in zdravje

Mul’c Instant Jabolko BIO

Ali se vam zjutraj pogosto mudi, vseeno pa radi vašemu otroku zagotovite okusen, bio in hkrati polnovreden zajtrk preden odhitite v službo? Mul’c Instant BIO linija izdelkov je namenjena vsem, ki se vsakodnevno spopadajo s časovno stisko, vseeno pa radi uživajo polnovredno hrano, brez škodljivih E-jev in belega sladkorja.

 

Mul’c Instant Jabolko primeren za otroke in starše

Mul’c Instant Jabolko imajo radi tako otroci, kot tudi njihovi starši. Pripravi se ga zelo enostavno in sicer nekaj žlic mešanice se prelije z vročim mlekom, premeša in obrok je pripravljen na zaužitje. Sestavljen je iz mehkih bio ovsenih kosmičev, ki so tako nežni, da se v mleku kar raztopijo. V mešanico je dodan BIO kokosov sladkor, ki je pridobljen iz nektarja cveta kokosove palme, BIO cejlonski cimet, ter BIO jabolka. In to je prav vse. Res je, le 4 sestavine! In kar je res zanimivo je to, da je v pol kilogramsko vrečko mešanice dodano za več kot kilogram svežih BIO jabolk, ki so predhodno posušena in zmleta v prah.

Mul’c izdelki so naprodaj v vseh trgovinah Interspar in izbranih trgovinah Spar po Sloveniji, ter v naši spletni trgovini https://www.mulc.si/trgovina/ ,  kjer imate na voljo tudi pakete izdelkov, s katerimi boste tudi prihranili.

 

Presni Bio kakav

Če pa imate raje okus po prvovrstnem, presnem BIO kakavu sorte Criollo, ki je izvrstnega okusa ali pa okus po praženih BIO lešnikih, potem izberite enega od preostalih izdelkov linije Mul’c Instant BIO. Zagotavljamo vam, da vas tako okus kot tudi kakovost ne bo pustila ravnodušne.